OOO

Jumaat, Disember 02, 2011

Bila GTB Dah Berjumpa Riuh Rendah Gegak Gempita

 Akhirnya bertemu juga GTB  buat pertama kali  walaupun tak kesemua ahli yang tak dapat hadir.  Kami berkumpul buat kali pertama di Restoran Ikan Bakar Sekinchan Setiawangsa Rabu malam yang lalu
Puan  Presiden (nama ajer glam..) tengah memikirkan apa ek?
Daydeck tengah khusyuk dengar ceramah..
 Amboi tergelak besar myvitrd , sebelahnya isteri beliau yang sedang berdebar menunggu kelahiran anak pertama malarang dan Cik helena bersama tunang tersayang 
 Terima kepada Kid yang bersusah payah mencari tempat gath ini.  
Makanan pun sedap juga di sini..nanti akak review k..
Hazman food bloggers ambik gambar dulu sebelum makan, Matjoe yang happy dapat keluar malam, Amy Sweetdarling yang ashik melayan anak-anak dan isteri Eyriqazz dan permata hati mereka berdua
 Tak tau pulak kenapa mata Cik Nunu ni stim semacam bersama JMR..
pasangan yang baru bertunang..darah manis woiii
Amboi apasal akak gelak besar..gambar candidlah ni..
Daydeck memang suka tangkap gambar camni.
 Mr Bean tengah cari apa gamaknya sambil di peratikan oleh geng yang lain 

Selepas  habis makan bermula sessi borak dan gelak sakan sampai riuh rendah gegak gempita restoren ini di buatnya

Kredit Pic : GTB
JMR dan Daydeck 

10 ulasan:

  1. yupp seronoknya... mesti semua ahli tu sporting2.. mesra sangat22...

    BalasPadam
  2. meriah nampak GTB,rugi kami tak pergi.. sedap ke ikan bakar tu kak,dari aritu lagi nak rasa tak pergi2 juga..huhu

    BalasPadam
  3. meriahnyaaaaaaaaaaaa :P i like...bagus ukhwah yang dibina moga berkekalan amin :)

    BalasPadam
  4. ahah! mmg konfirm gegak gempita..

    BalasPadam
  5. best giler..gelak sakan..lupa lak yang tu restoran org lain punya, igtkn kak ina pnya..hahaha..best2

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers