OOO

Sabtu, Disember 24, 2011

Samsung Galaxy Tab ™ 8.9 Eksklusif Bersama Celcom

48 HOURS SPONSERED POST. PLEASE SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRY


Korang keliru ker nak beli tablet?

Ini disebabkan ada bermacam-macam tablets yang boleh kita pilih dan ada di pasaran. Mestilah kita nak buat  pilihan tablet yang mana yang terbaik dari segi : 
  • Harga yang kita mampu 
  • Saiz yang bersesuaian 
  • Sudah semestinya ada wifi 
  • Sentiasa berhubung melalui E-Mail, Mesej atau laman web 
  • Ada games dan aplikasi pada bila-bila masa dan di mana-mana
  • Rangkaian telefon yang membolehkan kita berhubung di mana-mana sahaja

Jika itu yang korang cari, Samsung Galaxy Tab 8.9 adalah pilihan yang tepat kerana
  • Samsung Galaxy Tab 8.9  adalah tablet yang sesuai dengan saiz yang betul. 
  • Simpan fail kerja, permainan, muzik, e-mel, dan banyak lagi dalam satu tablet yang mudah -  
  • Ianya lebih nipis, ringan dan cepat berbanding sebelum ini.
Bila kita memilih dengan Celcom dan ia menjadi lebih baik! Kerana bersama-sama, anda akan mendapat:
  • Tablet yang sesuai dengan sambungan rangkaian yang terbaik dan perlindungan yang paling luas di negara ini! 
  • Streaming video yang lancar dan pengalaman web yang terbaik di tablet jenama baru anda, yang disokong oleh rangkaian yang terbaik di Malaysia 
  • Lebih banyak simpanan dengan tawaran terbaik dan rancangan-rancangan yang sempurna yang sesuai dengan keperluan anda,

Antara spesifikasi Samsung Galaxy Tab 8.9 adalah :
  • 2MP Kamera hadapan, 3MP Kamera belakang 
  • Nipis dengan saiz 8.6mm 
  • Ringan(453g) 
  • 16GB memori simpanan  
  • Menyokong Wi-Fi and 3G 
 

Memang terbaiklah pakej dari Celcom ini sebab harga yang di tawarkan memang terbaik dan berbaloi-baloi. 

Harga yang di syorkan RM1,699.00 tetapi dengan Celcom, korang boleh dapatkan dengan harga serendah RM1,288.00. 

Mengapa anda perlu pilih Celcom?
  • Pengendali telekomunikasi yang memenangi pelbagai anugerah daripada Frost & Sullivan (Pembekal Jalur Lebar Mudah Alih bagi 2 tahun berturut-turut)
  • Mempunyai rangkaian liputan terluas di mana sahaja di Malaysia, tak kira di dalam rumah, di luar dan semasa apabila anda bergerak.
  • Jalur lebar Celcom menyediakan pengalaman video streaming yang tidak dapat dilupakan dan sambungan yang stabil.


Tunggu!!!
Anda terlalu obses dengan pilihan Samsung Galaxy Tab yang berada dipasaran?
Walaupun anda menggunakan untuk bekerja atau untuk melayari internet?

Celcom ada kesemuanya!

Selain dariSamsung Galaxy Tab 8.9 yang terbaru, ada juga pakej untuk Samsung Galaxy Tab (7”) serendah RM668, dan Samsung Galaxy Tab 10.1 serendah RM1,468.

Korang leh usha kat  www.celcom.com.my untuk info lebih lanjut tentang pilihan Samsung Galaxy Tab yang bersesuaian dengan anda!

Apa tunggu lagi...jomlah terjah.

12 ulasan:

  1. memang samsung agresif betul sekarang ni

    BalasPadam
  2. Ada rezeki nk beli satu.. Lg.. He2

    BalasPadam
  3. not bad jugak harge dia. kalau ikut anak mira.. dia lagi suke samsung..

    BalasPadam
  4. nampak macam murah.. tapi kalau bab table memang terikat dengan ipad.. :)

    BalasPadam
  5. mnarik..tp stkat nie guna lappy je dlu..

    BalasPadam
  6. Bukan tidak mahu dengan Celcom sebab pernah ada pengalam buruk kerana signal tidak stabil sekejap tengelam timbul dan selalu putus.

    Sejak bertukar daripada Celom tidak masalah lagi malah dapat HSDPA lagi. Mungkin Celcom tidak berapa serasi dengan kawasan saya kot. :-)

    BalasPadam
  7. samsung galaxy tab nie boleh ganti skrin monitor saya yang bermasalah tue....harap2x la diorang kasi buat review kan....

    BalasPadam
  8. masih terikat dgn iphone lagi..

    BalasPadam
  9. Salam kak ina...sy bru je join blog kak ina...nak tnya ttg tab 8.9 tu..bole buat voice call x yer?sbb sy tgh cari samsung tab yg bole buat voice call n video call...n utk 1st pymnt ke celcom tu brpe yer???monthly pulak brpe ye?act sy xbrpa phm...xplain sikit bole kalo kak ina xkeberatan...tanxx...

    BalasPadam
  10. Saya berminat untuk beriklan, boleh hantarkan E-mail:yafiz31@gmail.com harga bagi pengiklanan secara advertorial?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers