OOO

Jumaat, Januari 06, 2012

Dapat Gak Rebet

Ingat tak akak membebel pasal streamix buat pasal seminggu pada bulan Disember 2011.  Kalau korang nak baca korang boleh ke SINI

Sebagai pengguna kita berhak untuk bersuara jika ada yang terjadi dan kita tak berpuas hati terutama bila time  line internet buat hal.  Al maklumlah sebagai seorang blogger jika tak ada line internet memang boleh meroyan dibuatnya,

Bila dah tak ada line akak sanggup pergi ke CC 3-4 hari sekali sebab  nak check email dan blog.  Mula-mula pihak TM macam main-main buat kerja bila call..ashiklah jawab  tengah repair...tengah dalam proses dan macam-macam alasan yang mereka beri.

Bila dah geram sebab dah masuk 4 hari masih tak ok juga, akak suruh Firdaus call SKKM dan buat aduan dan setelah itu barulah pihak TM call kami dan cakap pun cara berhemah.  Akhirnya  dah cukup 8 hari barulah masalah internet dapat di selesaikan. Kalau sekejap akak tak marah tapi bila dah banyak hari mestilah naik gak darah kan.

Syabas dan terima kasih buat pihak SKKM telah menjalankan tugasnya sehingga akak dapat rebet sebanyak RM22.00 untuk bil internet/talipon untuk bulan Disember.  Oklah tu dari tak ada kan...  Alhamdulliah.

5 ulasan:

  1. klu mcm ni munna pun nak buat aduan utk dpt rebetlah... hari tu rosak sampai 2 minggu tapi bayar tetap penuh sebulan...

    BalasPadam
  2. hmm,rebet sy tahun lps pon x settle2 :(

    BalasPadam
  3. kak..'SKKM'tue ape kak...hehehehe

    BalasPadam
  4. alin pun baru nak mengadu kat TM sb line takder..

    BalasPadam
  5. kekadang benda2 cam gini kita terlepas pandang kan, padahal hak kita tu..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers