OOO

Isnin, Februari 27, 2012

Kenapa Awek Ni Menangis Bagi Nak Rak??????


Rasa korang kenapa awek ni nangis?  
Nak tau anda kenalah tonton video ni sampai habis.
                                   
Adakah sebab kekasih hati dia curang???????

p/s pernah ker anda jadi camni?  

Akak pernah..dululah masa zaman bercinta...tapikan akak cuma menangis sampai bengkak mata ajerk

13 ulasan:

  1. alahaiii bersambung laa pulak kak yerk??

    apa kesudahannya video ni..? nampak macam geram sangat kat lelaki dalam phone tu

    BalasPadam
  2. erkk.. nnt kena tgk lagi video sambungan nya eh? hehe

    BalasPadam
  3. Uihh..pendek sangat tapi best..rasa-rasanya awek tuh dikecewakan oleh BF dia pasal BF dia taknak beli Handphone Baru..hehe

    BalasPadam
  4. AMY...kenalah tunggu sambungannya..akak pun tak sabar nak tunggu.



    Ijah EmoTemo..iyerlah Ijah kena tungguuuuuuuu



    Jai ..tak taulah betul ker idak tekaan kamu tu

    BalasPadam
  5. alamak xleh nak tgk...PC xsapot video huhu..

    BalasPadam
  6. rasanya kecewa sangat sebab kena tipu kut...

    BalasPadam
  7. kalau ye pun marah.. janganlah campak frame gambar tu.. huhu.. biasanya orang pompuan memang kuat nangis kak.. hehehe

    BalasPadam
  8. hehehe... abis campak semua tu.. biasa la kalo dah frust..

    BalasPadam
  9. aik..kid pon wat entri vid ni..act kenapa ek?:-p

    BalasPadam
  10. Kalu dekat KL mmg dah pergi Low Yatt. Ini jauh di utara.
    Kat sini dia nak RM 500 utk skrin pecah.Sabar je lah dulu.

    BalasPadam
  11. REZEKI 2X.... Intro teaser yang terbaik... p/s : Nanti buat la entry pasal kita akak menangis pasal cinta tu yea...

    BalasPadam
  12. la np ramai post video ni? smlm dah tgk kat kid....popular video ni :)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers