OOO

Rabu, Februari 08, 2012

Syoknya Dapat Jumpa Teman Sepermainan

Cuti sekolah tahun lepas banyak bebeno jemputan kawin, akak pergi yang dekat ajer.  
Salah satunya pasangan pengantin ni..suka tenguk pakaian dorang..simple kan..Pengantin perempuan adik teman sepermainan masa kecik..sekejap ajer masa berlalu dah jadi isteri orang dah
 
Yang seronok Yanalah..dapat makan nasi minyak
Mak dan kakak long
Yang paling best dapat jumpa teman sepermainan masa duk kat Setapak
Geng masa kecik sebelah kanan 2 beradik....kakak dia sama nama dengan akak..
akak dengan kak long sebelah kiri.  Sorang dah arwah (al fatihah) jiran tetangga, 2 beradik saudara akak..

Nilah geng main masak-masak, main galah panjang, main teng teng, geng main tembak-tembak guna senapang kayu peluru terung pipit, geng panjat pokok masa duk kat Kampung Puah..kenangan yang tak boleh di lupakan. 
 Gambar sekarang....zaman dah berubah kannn..saiz badan pun sama dah berubah..al maklumlah dah beranak pinak
Anak-anak penghibur hati yang happ memanjang

14 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Ina

    saya tak pernah jumpa kawan2 sekolah dulu..kalau jumpa mukin tak kenal kut...

    BalasPadam
  2. betulke size badan sama?hik3...

    BalasPadam
  3. wah cntik la bj pengantin tu...kuning...>_<

    BalasPadam
  4. mmg simple pakaian pengantin tu..

    BalasPadam
  5. cam kenal jer pengantin tu nama dia ashira kan dia duk wangsa maju kan
    kawen kat k-club taman melati kalau tak silap la

    BalasPadam
  6. gambar lama tu besh tengok..baju same je..hehe

    BalasPadam
  7. hehe.. siap bergambor reramai lg.. klasik betul gambor tu..

    BalasPadam
  8. Seronoknya jumpa gang lama kan akak, nostalgia...

    BalasPadam
  9. cantik pelaminya...baju pengantin pempuan mmg simple...tp canteekkkk...

    BalasPadam
  10. sempoi lah dressing pengantin.. =)

    BalasPadam
  11. nanti yana makan nasik minyak ngan saya lagi dia seronok dan happy.... oppsss....hehehehe

    BalasPadam
  12. kak ina saya rasa yg paling kanan sekali dalam gambar lama tu kan

    BalasPadam
  13. Nostalgia nengok gambar dolu dolu. Terutama part adik beradik mesti pakai baju sama.
    (terharu..kak ina blogger fofular sudi singgah kat blog saya)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers