Khamis, Mac 22, 2012

Enaknya Cendol Durian Borhan

 
Masa dalam perjalanan ke Lumut, akak dah ternampak sign board Cendol Durian Borhan, bagitau hb nanti balik nak singgahlah.

 
 Cendol Durian Borhan kalau nak tau camner ceritanya bolehlah ke SINI
Bila dah sampai cendulnya..akak cari mana durian?  Oooo rupanya benda 
kuning tulah duriannya, kiranya macam peslah..anak-anak dan suami gelakkan akak..
pengsanlah kalau buh sebiji durian..tak berbaloi dengan harga.
dah habis dah..perut dah kenyang makan cendol tak doyan nak makan laksa
Untuk menikmati keenakan cendol durian, cendol labu dan sebagainya serta keunikan laksa beliau, gerai Cendol Durian Borhan terletak di Bt. 2, Pasir Penambang, Kuala Selangor. Beliau boleh dihubungi di talian 017-6573096 atau 017-2914630.

17 ulasan:

  1. Salam KI

    dulu selalu ke k/Selangor sbb anak sekolah kat sana. Ada satu kedai cendul yg kami suka....tapi lama2 cendul dia ciput sgt...tak padan dgn 2.50!lepas tu terus tak minat.

    BalasPadam
  2. penah mkn kat sni jgk..sedap kan?

    BalasPadam
  3. wah,first time dgr ade labu ni

    BalasPadam
  4. kakina cayang..jomlaa kita makan cendol durian kt wahab cendol di rampai bisnes park w.maju (kt ngan umah k.intan)haa kt situ taruh buah durian betui 2-3 ulas tau..mmm daapnyer!!

    BalasPadam
  5. Tiap kali balik kampung kat Tg Karang mmg akan lalu gerai cendol Borhan ni tapi tak pernah singgah..

    BalasPadam
  6. bila nye pg Lumut. saya kampung kt sekinchan kak ina. next time singgah la sini ewahh bila pantang mmg la blk sini hihihi. tiap kali lalu xpenahnye sy nk singgah tp aritu blk pantang terus tingin ya allah seksa nk tunggu pas pantang okehh

    BalasPadam
  7. kat umah saya nie kak..hehe..tapi tak sedap sangat...ade lagi yang sedap dari nie...kalau tau akak nak lalu sini saya dtg amik sign jap.. =)

    BalasPadam
  8. assalam kak ina..acik dah pernah pergi..kali pertama best..nak ulang lagi..kali kedua..singgah lagi..mintak cendol spesel..tapi tak lengkap..pi tanya..macam mana ni..banyak benda dah tak ada..
    dijawab dengan kasar...bayar harga spesel jugak..sebab tadi mintak spesel..suami kata..tapi barang nya banyak tak ada..dijawab dengan kasar...kena bayar harga spesel jugak..lansung suami kata..lepas ni jangan ajak singgah lagi..sekarang ditempat lain pun banyak cendol durian dan tetap sedap.

    BalasPadam
  9. whoaa....nampak menarik la kak....tapi kalau cendul tu akak ZOOM FOKUS betul2x kat mangkuk tu lagi menarik.... ;-p

    BalasPadam
  10. Kak ina... cendol nie kalau makan time cuaca panas memang best laa....

    BalasPadam
  11. sedap nye kak....kite penah makan cendol pulut je...durian rasanya tk pernah rasa lg...nyum nyum

    BalasPadam
  12. slalu makan pengat durian ..nyum nyum..lama tk maakan...

    BalasPadam
  13. huhu bestnya cendol.. tp tanak yg durian punya bole? hehehe

    BalasPadam
  14. kak inaaaa....

    dah 5 thaun kat sini, cemana leh tak perasan kedai cendol ni ek?
    padahal dalam sebulan 3-4 kali kami ke area sana

    BalasPadam
  15. wah...singgah mkn cendol kat tanjong karang ye...bila nk mai lagi? roger2 la sy...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers