OOO

Khamis, Mac 08, 2012

Jeng...Jeng..5 Pemenang Bertuah

Terlebih dahulu akak nak ucapkan ribuan terima kasih kepada peserta contest akak.  Memang susah nak pilih 5 orang pemenang kan tapi setelah juri-juri  tergelak besar membaca dialog lucu yang dihantar, akhirnya mereka sepakat untuk memilih 5 orang blogger yang paling best dialog mereka.


 Blogger yang berjaya memenangi RM20.00 setiap seorang ialah

  1. http://sharidawati.blogspot.com
  2. http://sw33tdarling.com
  3. http://sicantiksiezuka.blogspot.com
  4. http://misiazlina.blogspot.com
  5. http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com

Kepada yang berjaya akak ucapkan tahniah dan kepada yang tidak berjaya jangan berputus asa, insyallah jika ada rezeki akak buat lagi.  

Sila email nama, nama blog, no a/c (kalau boleh Maybank) dan no telipon.
Insyallah segala urusan akan diselesai secepat mungkin bermula besok ataupun selewat-lewatnya hari Jumaat.

14 ulasan:

  1. congrats sapa yang menang ye..

    BalasPadam
  2. tahniah ye kepada pemenang..inilah dinamakan rezeki...saya mungkin tidak bertuah kali ini,lain kali mana tahu nasib menyebelahi saya kan kan kan...he he he

    BalasPadam
  3. Yeahh....TAHNIAH KEPADA NURUL.... Congrats kepada pemenang yang lain

    BalasPadam
  4. Tahniah pada yang berjaya :)

    BalasPadam
  5. Abg Hazman: time kasih.. hehehee

    KAk Ina: time kasih sebab sudi pilih nurul.. nanti nurul email detaill.. :)

    BalasPadam
  6. Tahniah pada sme pemenang.. Jom gak join ga ni..hadiah dia pun best

    http://www.akmarwati.com/2012/03/win-coach-wristlets-at-babyibu.html

    BalasPadam
  7. tahniah semua yg menang..melepas rm20..hehe

    BalasPadam
  8. Tahniah kepada yang menang. Huhu, saya lupa nak join ari tu. Tu lah, lenkali kalo ader contest jgn ngada2 nak tangguh. Kan dah lupa.

    BalasPadam
  9. uwaaaaaa saya menang motorrr!!! hahahaha tak sangka tuah anak dalam perut gamaknya..

    sorry kak baru ada chance nengok blog arini sbb minggu ni bz semalam ada meeting... wokeeeh, satgi saya email

    BalasPadam
  10. tahniah kps semua.. tahniah juga kepada saya. hehe. thank you sebab juri juri dan Kak Ina pilih Sha sebagai salah seorang pemenang...

    :)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers