OOO

Selasa, Mac 27, 2012

Nak Relazzzz & Di Belai-Belai Kat Spa Anjung Jelita Lah

 Aduhai rasa letih pulak ashik merempit gi event di sana sini.
Terasa nak manjakan dirilah pulak..nak massage..nak berspa..nak di belai-belai dan merehatkan badan.

Wah ada geng blogger promote spa ni lah..
cantikkan tempat ni
rasa tak sabar nak terjah dan nak rasa pengalaman camner berspa kat sini.  Akak ni memang akan gunakan 10% dari hasil duit blog untuk digunakan untuk diri sendiri.  Akak takkan cari spa yang mahal berdentum..akak cari spa yang menawarkan potongan harga berbaloi-baloi
Kebetulan Spa Anjung Jelita ada buat promosi baik punya
murah bukan
Pakej Promosi ni untuk bulan Mac dan April 2012.  Apa lagi..jomlah terjah
Make appointment by calling 03-87364412.

Spa ni ada sedia surau dan juga free WiFi ..kalau hb/boy friends korang nak tunggu tentu tak bosan kan


Anjung Jelita Spa and Beauty Centre (002104612-D)
    115-1A & 1B, Jalan TKS 1,
Taman Kajang Sentral,
43000 Kajang,
Selangor Darul Ehsan.
03-87364412


Wah bestnya sebab 2 member blogger buat N3 ni...jelezzz aaa dorang dah rasa
ciklilyputih  dan madammondoq wah korang gi tak ajak akak ek

lagi teruja nak gi dah ni...sape nak ikut...beli sendiri lah yer

10 ulasan:

  1. ooo,akak gi dgn madam ek?baru bace blog dia :)

    cantik sgt spa tu,tp mls nak ke kjg,suke spa

    BalasPadam
  2. opps silap,akak blm pegi hehe

    BalasPadam
  3. Salam.

    Selalu baca blog ni. Ada2 saja aktiviti. Seronoknya...
    Jumpa lagi.

    BalasPadam
  4. best ooo senang2kan hati kan sini

    BalasPadam
  5. syoknya berspa. sekali baru masuk, to bukan kat sni la.teringat urutan dia yang best :p

    BalasPadam
  6. uhuk3.. bukan tak nak ajak.. tapiii.. ha.. tu akak nak pergi dah tu? wink!

    BalasPadam
  7. sedapnya kena urut kan... nak g spa jugak lah!

    BalasPadam
  8. wahhh besh nye manje2 kan diri ..

    zr selalu pi spa kt shah alam -serenity spa .. dpt tretment 3jam , fuhhhhh beshhhh

    BalasPadam
  9. wah! cik bella kita maju setapak lagi... insyaallah, nak terjah juger 1 hari...

    BalasPadam
  10. boleh la belanja mak saya manjakan diri kat sini....dah dekat kannn

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers