OOO

Selasa, Mac 06, 2012

ProjEk BaiK PUnya-100 Blog Di Kehendaki

Bukan projek juta-juta tapi Projek 100 Bloggers yang diilhamkan oleh
Bro Framestone (jejaka diatas) sedang mencari 100 blogger untuk satu projek yang mana blogger yang terpilih akan berpeluang mendapat sedikit pendapatan dari setiap N3 yang di hasilkan.  

Sape yang bagi bayaran?  
Dah tentulah dari pihak yang ingin mengiklankan barangan mereka dalam blog yang telah terpilih nanti.  Tentu best kan dapat sedikit RM dan dah tentu semangat berblog anda semakin berkobar-kobar.

Antara kriteria blog yang dicari untuk menyertai projek ini.
 
1. Traffik sehari kira-kira 500 uv
2. Setiap post mempunyai 5-10 komen
3. Bukan blog copy paste, politik atau menyentuh isu-isu sensitif.
4. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
5. Blog update sekurang-kurangnya 4 kali seminggu
6. Warganegara Malaysia dan menetap di Malaysia
7. Sanggup beri komitmen untuk projek ini.
8. Lebih di utamakan kepada blog yang mempunyai niche : kekeluargaan, remaja perempuan (personal), remaja lelaki (personal), teknologi, keusahawanan, makanan


Jika ada rakan blogger yang memenuhi syarat di atas, jomlah gi terjah blog Broframestone dan isi maklumat yang dikehendaki. Pat pat sape cepat dia dapat.

Nanti beliau akan menilai blog anda dan insyallah jika layak, akan diserapkan dalam Projek 100 Bloggers ini.

Jom cepat terjah

20 ulasan:

  1. Syarat 1,2 & 5 dah fail.
    Lain2 layak. Huuuuu....

    BalasPadam
  2. Yang lain dah lepas, cuma syarat 1 je tak lepas..huhuuu

    BalasPadam
  3. moh kak.. k ina confirm dpt..hihihi

    BalasPadam
  4. Salam Kak Ina..

    huhu...banyak yg tak layak..uv tak sampai pun 500 sehari ...hehehe ...

    BalasPadam
  5. owh masih belum layak lagi nak join antara 100 terhebat.. =)

    BalasPadam
  6. Kak ina join ke? macam menarik je..

    BalasPadam
  7. tak lepas syarat, tak leh nak join..huhu

    BalasPadam
  8. uv 500 sehari? hahaahaha syarat 1 dah confem tak lepas..walaupun blog sy ada niche kekeluargaan :) tapi tak salah mencuba kan..

    BalasPadam
  9. 500uv tu sy xtau pon ape haha.. punye la xtau menahu psl trafik blog nih..

    BalasPadam
  10. Kalau ikut syarat macam okey je kan... cuma nak beri komitmen tu agak leceh...kalau kena pegi event time keje selalu...memang tak dapat laaa

    BalasPadam
  11. Syarat no 1 dah gagal. So, angkat bendera putih la ni. Hehehe. Kalo 500 UV tu ditukar jadi 500 follower, masih layak la lagi.

    BalasPadam
  12. saya dh apply..tp tak pastilah akan lepas dr penapisan bro atau x..

    BalasPadam
  13. tarfik sikit macam saya lepas ke kak ;)

    BalasPadam
  14. kak ina semua lepas kecuali yg 500UV tue tak sure.. yela ila terjah blog tue kejap..

    BalasPadam
  15. malu lah sbb blog sha 500 uv sebulan je. alahaiiii

    BalasPadam
  16. kak ina, ila pinjam gambar ne.. boleh tak?? ila dah credit entry ne kat blog ila.. ini entry nye

    http://kokoadik.blogspot.com/2012/03/bestkan-dapat-rm-dari-blogging-nak-tak.html

    BalasPadam
  17. tahniah dpt masuk
    baru je cuba mintak :)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers