OOO

Isnin, April 09, 2012

Makan Malam di Teratak Bayu Restaurant Pulau Pangkor

Hari pertama kami cuma makan kat restoran yang berhampiran dengan hotel tempat kami menginap.  Oleh sebab keluar lambat dan restoran ini yang paling ramai orang, kami terpaksa tunggu agak lama.  Kami pilih ikan gerut untuk di bakar.
 udang camni memang kegemaran anak-anak
 ada yang order nasi goreng kampung, nasi goreng pattaya dan nasi goreng seafood
 akak makan tomyam udang dan sotong bersama dengan nasi putih, sayur kailan dan telur bungkus
imran memang dah lapar betul masa ni..boring tul dia bila makanan lambat sampai
 terbaiklah sambal ikan bakar ni
Ira makan tak pandang kiri kanan..
 pemandangan di waktu siang..kredit google
Jumlah makan malam kami dalam RM90 lebih..kira oklah dan puas hati sebab sedap.  Teratak Bayu Restaurant terletak berhampiran Puteri Bayu Beach Resort di Pantai Pasir Bogak, Pulau Pangkor, Lumut, Perak.
 Bila dah kenyang, bolehlah jalan-jalan kat kedai yang ada di sini, harga memang berpatutan.  Kalau korang pergi ke Pulau Pangkor dan duk hotel kat area Pantai Pasir Bogak, bolehlah menjamu selera kat restoran ni yer


10 ulasan:

  1. sedapnye tgk ikan bakar tu, fresh, mesti sedap.
    dah lama saya tak pegi lumut jalan2

    BalasPadam
  2. murah btul makan ek.. berpatutan lah

    BalasPadam
  3. Belum sampai lagi di sini.

    BalasPadam
  4. akak duduk bilik hotel ke chalet kat situ.. biras saya ada di sana..

    BalasPadam
  5. sedapnya kak.. terliur zaid tengah2 malam ni...

    BalasPadam
  6. Memang IKAN BAKAR tu yang jadi perhatian ....dengan sambal2xnya... nampak best jee

    BalasPadam
  7. Kak, udang gorem tepum dia besar gajah. Mesti fresh graduate dari laut ni.

    BalasPadam
  8. kak ina...

    kami pun penah g makan kat situ waktu g Pangkor tahun lepas
    ada kat entry ni hehe
    http://ourdreamsoflife.blogspot.com/2011/04/entry-tertangguhpercutian-ke-pangkor.html

    BalasPadam
  9. tak tahan la tengok ikan tergolek2 kat situ... mesti sedap sbb fresh..

    BalasPadam
  10. sodappp tk menahan betul kak ina ni ..jom2 belanja bee lak ..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers