OOO

Selasa, Mei 08, 2012

Review Alat Kemutan Vibrance Kegel Device

Bagi yang nak tau pasal alat kemutan Kegel ini korang boleh baca kat N3 Mengemut Dengan Alat Vibrance Kegel  dulu yer .

Dr. Kegel telah memperkenalkan sejenis senaman khas untuk wanita untuk menguatkan otot lantai pelvis pada tahun 1948 yang di panggil Kegel.
Setelah menggunakan  Bioinfinity Vibrance Kegel Device, akak nak buat review mengenai alat kemutan ini.

Vibrance Kegel Device ini mempunyai sarung tahan lasak dan antibakteria yang membolehkan pengguna meningkatkan tahap senaman secara selamat dan berkesan. Sarungnya diperbuat daripada getah silikon bermutu tinggi..jadi jangan takut untuk menggunakannya.
Alat Vibrance Kegel Device ini juga  mempunyai 3 level pelarasan, mulakan dahulu dengan A, kemudian barulah beralih kepada B,C,D mengikut kesesuaian yang anda inginkan.  
Rujuk cara penggunaan  lebih lanjut kat  SINI
Setelah sebulan menggunakan  Bioinfinity Vibrance Kegel Device, inilah hasilnya.
yesssszaaaaaaaaaaaaa ...i likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
 terbukti berkesan
muka  berseri-seri selalu
erhmmmmmmmmmmm...wink* wink*..
 Kami semua gembira menggunakannya..
anda bila lagi?
Memang terbukti berkesan kerana  yanmie telah mengandung semula selepas sebulan menggunakannya...wah  hebat penangannya bukan.

Apalagi adik adik sekelian jom dapatkan Alat Vibrance Kegel Device secara online melalui  laman web MyBioinfinity dan ianya juga  boleh di dapati di pusat kecantikan terpilih atau major hospitals dan SHINS outlets pada harga RM 498.00 sahaja. Customer Care Line  1700 -81-0321.


Kalau tak cukup duit, cuba belai-belai dan pujuk suami suruh  belikan.

Wahai suami-suami sekelian, jangan kedekut tau..laburkan duit anda untuk kehidupan yang lebih berkualiti #wink...#wink#

kredit pic : yanmie

Dirimu begitu berharga bila 
kecantikan luaran dan dalaman terjaga.


12 ulasan:

  1. Tudia... Senyuman penuh makna.. He3

    BalasPadam
  2. haa up pn story..haha kekontangan idea mahu menulis =P

    BalasPadam
  3. Memang berkenan nak beli, tapi mahal- takpe simpan duit sikit2 nanti pasti nak beli jugak ;)

    BalasPadam
  4. assalam...produk ni mcm best je hik3..akak saya br lpas add akak!so nnti add la saya balik utk saya mengetahui perkembangan akak!

    BalasPadam
  5. wow senyuman kak ina...


    kak ina dapat free kan? kami nak beli tak mampu. eh sy.

    BalasPadam
  6. ekekeke klaka la pic n dialog kak ina kt ats nun..

    ooo kak innaa ehem ehem lg kt ctu.. ^^

    BalasPadam
  7. Hurmmm.... kalau saya beli untuk buat CONTEST mesti akan dapat sambutan kan.... hehehehe

    BalasPadam
  8. Wahhh... Bukan main berseri seri.. hehehe

    BalasPadam
  9. Nak try dulu blh kak ina

    BalasPadam
  10. ada makna senyum2 nih.. hehheehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers