OOO

Isnin, Mei 14, 2012

Terima Kasih Yang Sudi Vote Blog Untuk Digi WWWOW Awards

Blog akak masuk gak dalam Digi WWWOW Awards tahun ini. Kali ini ramai betul blogger yang mengambil bahagian tak macam tahun lepas.   Tujuan masuk cuma nak memperkenalkan blog picisan akak.  Kalah atau menang tu adat pertandingan...janji kita dah mencuba setakat yang termampu.


Oleh sebab blog akak ni penuh gambar makanan dan resepi akak bertanding dalam kategori  Nuffnang :: Fave Makan-Makan Expert
dengan trademark  Hidup Untuk Makan atau Makan Untuk Hidup.   

Ada gak gtb yang bertanding secara sehat kali ini.. masing-masing ada cari tersendiri  nak suruh orang VOTE sebab memang susah nak paksa orang vote sebenarnya...dahlah  kena VOTE hari-hari sampai lebam.

Alhamdulliah dan terima kasih kepada rakan-rakan blogger dan fb yang sudi vote akak walaupun akak tak promosi beria ia dapat gak masuk TOP 20 bagi kategori ini.

Hari ini merupakan hari terakhir untuk VOTE dan semuga blog akak akan di kenali lagi selepas ini.

Resepi dan makanan niche blog ini
Makanan di hidang setiap hari
Janganlah kita merasa iri hati
Andai kata tak jadi pemenang kali ini

6 ulasan:

  1. Harapan saya menjadi yang pertama komen petang ahad ini. hehe

    BalasPadam
  2. tahniah Halif..kamu jadi pengomen pertama..

    BalasPadam
  3. kak kdg2 lov salen resepi kt blog akak nih..

    xjemu2 lg meng'vote akak..gud luck sis!!

    vote trakhr da ke? huhu

    BalasPadam
  4. time jugak pada ina yang rajin vote kawan2x.... dan rasanya blog kak ina pun dah semakin dikenali....sampaikan chef anis pun baca kann..

    BalasPadam
  5. tahniah akak
    kira 1 pencapaian juge :)

    BalasPadam
  6. samalah, sha pun suka suki je masuk... best gak kerja2 meraih undi hihihi... good luck ye kak ina semoga berjaya memenangi award u..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers