OOO

Ad

Khamis, Mei 10, 2012

Untung Liyana Mak Tak Sampai Lagi Kat Sini


Anak akak bukan Fatin Liyana yang heboh di perkatakan oleh jejaka-jejaka terhangat tu .tu orang lain...nama pangkal tak sama..hujung ajer yang sama
Liyana dan geng  ke Dubai dan Abu Dhabi masa cuti panjang..nak release tension katanya..pastu baru balik ke sini. Masing-masing bergaya dengan spek hitam..panaslah katakan.  Dorang kat burj khalifa
Di padang pasir..sejuk gamaknya sampai pakai jaket.pdg pasir tu. Kat sini ada activity:sand dunes,camel riding,bbq,performance dr local(belly dance)
 
 akak pun tak tau nak cerita kat mana tempat yang dorang pergi
Tempat main ski / snow tiruan.  Pernah tenguk dalam amazing race
 wild wadi waterpark
 
Kumbang tu kena jaga 4 bunga..
Di perkarangan Grand Mosque kat Abu Dhabi ..cam minah arab pun ada gak ek. Terima kasih buat member fb ..akak ambil gambar kat situ

p/s Sebenarnya akak rindu dengan anak akak nilah..lama tak jumpa


11 ulasan:

  1. bestnye kak..bila lak kak ina nk sampai sana lak?? hehe..

    BalasPadam
  2. bestnya kan kak,nanti Liyana boleh bawa akak pula.Ummi pun teringin nak ke Dubai..

    BalasPadam
  3. satu hari nanti anak boleh bawa akak gi jalan2 jugakan.. :-)

    BalasPadam
  4. sronoknnyer dpt brada dinegara org..

    tape kak bg dia g dlu, esok2 bia dia bwk akak plak ye.. ^^

    -stiap ank psti ada cite2 bgitu-

    BalasPadam
  5. seronok anak2nya berjalan..mak nyer bila pulak tu

    BalasPadam
  6. Cantik dan comel anak kak ina. :)

    BalasPadam
  7. insyallah kak..nti akk leh pergi sama2 ngan liyana n famili semua...jgn lupa bw ole2 tuk el sekali hahahahaha...

    BalasPadam
  8. whoaaa.. kemain sakan yea diorang plan trip ke sana yea... p/s : saya pun rindu ngan anak akak gak.... ekekekeke

    BalasPadam
  9. Sorry Kak Ina, kita ni tetinggal ketapi...Yana dah blajar kat sana plak eh? atopon gi jenjalan? eii seronoknya!!!

    BalasPadam
  10. untung laaa liyana nih.. uncle Kid pun tak sampai lagi.. hehehehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers