OOO

Sabtu, Jun 09, 2012

Snap Pictures Your Way To Win A Free Sweden Cooking Class by IKEA!

Yeszaaa ..malam tadi akak telah di jemput oleh IKEA untuk menghadiri satu kelas memasak percuma!  Yesss ...percuma ajer tau.  Tempat pulak best. Nak tau kat mana?
Nilah tempatnya..cantik AT 19culinary studio
Kami telah di ajar 3 jenis masakan Sweden...memang teruja habis...walla..best tau bila dapat belajar masak memasak ni.....banyak tips yang di beri oleh Chef Khai.  
Resepi pertama ialah Jansson's Temptations..happy betul akak dibuatnya..
ashiklah tersenyum...first time tenguk ikan bilis besar dalam tin salah satu bahan yang kena ada dalam resepi ini..tak boleh guna ikan bilis kering
Resepinya nanti akak share yer. Bahan utama kentang dan bawang merah.  Selain dari itu ada lagi 2 resepi yang di ajar..semuanya sedap-sedap belaka.

Ala korang janganlah jelous..korang pun boleh gak join kelas memasak secara percuma ni. Kalau anda nak  korang berpeluang gak untuk memenangi jemputan  exclusive Ikea Sweden Cook Class event pada  30 JUNE 2012!  Seramai 10 orang yang bertuah akan di pilih untuk menyertainya.

Kalau anda nak tau caranya...senang ajer, anda cuma perlu ambil gambar makanan yang anda masak, detik-detik gembira bersama orang tersayang dan rakan-rakan di dapur, resepi terbaik dan tips memasak.  

Pastu korang hantar ke email gambar format jpeg dengan kapsyen paling kreatif atau lucu, jangan lupa nama penuh anda ke  social@malaysia-ikea.comAnda boleh mula email permohonan anda dari sekarang sehingga 14 JUN 2012

Untuk makluman lebih lanjut boleh korang ke SINI.

Kalau korang masih blurr lagi tentang hal ni..akak tepek gambar-gambar untuk panduan anda.
 
Apa lagi geng masak memasak, yang suka memasak... korang jangan lepaskan peluang ini tau.  
 Tangkap gambar banyak-banyak yer ..macam kami yang tengah sibuk di dapur
Bloggers yang happy..tq IKEA sudi jemput akak  dan geng blogger yang lain 
(kredit pic : FB IKEA)
 ada gaya tak jadi Imran jadi Chef?

11 ulasan:

  1. dah try masak kat rumah kak ina?
    Sop blom sempat buat entry.. hehehe
    sibuk plak hari ini dgn anak demam.. hehehe

    apa2 pun, mmg best belajo masak.. :)

    BalasPadam
  2. whoaaa... lepas nie dah akak boleh tambah menu ala sweden la yea untuk koleksi buku resepi

    BalasPadam
  3. akak ni mmg suka masak. mmg bertuah le bila dpt peluang ni kan. bleh tambah lagi ilmu!

    BalasPadam
  4. canggih laaa kak.. leh masuk masterchef!

    BalasPadam
  5. salam kak ina...woaah jelesnya!! kak ina dapat belajar memasak dgn free..nanti mokwo belajar dgn kak ina je lah..bleh kan!!..seronok menengokkan!

    BalasPadam
  6. Wah bestnyer dapat belajar masak..

    BalasPadam
  7. hohoho akak nk try g dapo ikea memasak malu sesangat nih..

    tp nk nunggu resepi dari akak je nnti mmg xmalu langsung..hoho

    BalasPadam
  8. nanti masak banyak2 untuk kitaorang ya

    BalasPadam
  9. wah, nama resepi pertama tu sangat menggiurkan.

    BalasPadam
  10. best yer kak ina pi class ikea nih...nanti leh share resepi yg kak ina belajar dlm blog kak ina lak

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers