OOO

Rabu, Julai 04, 2012

Ada Ker Patut Dorang Kata Camtu?


Satu malam di malam mingguuuuuuu


Bila akak pakaiiiiiiiiiiiiiiii....





 beli 2 pulak tu

p/s betul ker gaya akak camtu bila pakai camni?



15 ulasan:

  1. O.O diorg kate cmtu kak? untung akak pkai cmtu mnutop aurat sbagai sorg ank, ibu n istri yg solehah.. ^^

    kalo nk kata teruk..teruk lg kalo pakai pakaian cam ledi gaga tu kan? kikihkih

    sabo kak ye, lov pasal fseyn ni xbape pndai gak, tp jnji mnutup aurat sude..hihihi

    BalasPadam
  2. teringat kat hubby saya ms first time sy pakai tudung instant tu kan, dia kata mcm indon. saya buat dek jer, lama2 dia ok la :p

    BalasPadam
  3. saya pun perasan gak aritu kak... ahahahahaaaa

    BalasPadam
  4. adoiii ciannya..tapi tak pelah kak, diaorang jujur dari kita tanya org lain dok kata cantik sebenarnya tidak lagi kesian dan malu...

    BalasPadam
  5. isteri berlawa utk suami kan? bukan untuk org lain kan?
    jika suami x suka, mesti ikut kan?
    kan? kan? heheheh

    BalasPadam
  6. Salam sejahtera.

    Alhamdulillah. Pakai je asal tertutup aurat semua.

    BalasPadam
  7. heee...comelnyer entri akak nih...hehehe...

    BalasPadam
  8. maybe diorg ckp mcm tu sbb design polkadot tudung tu cam tu kot..hehehe... tapi xpe asalkan menutup aurat! tu yg penting dan wajib...

    BalasPadam
  9. ahhhaaa... gambar katun tu saper yang buat??

    BalasPadam
  10. Pelan2 kak sementara nak biasa, maklumla 1st impression ni kadang tak berapa faham-lepas tu dah biasa nampak okla tu :D

    BalasPadam
  11. mula-mula memang nampak kita lain, bila lain fesyennya. lama-lama OK lah tu, janji aurat terjaga. Pandai akak lukis kartun tu...... i like

    BalasPadam
  12. mula-mula memang nampak kita lain, bila lain fesyennya. lama-lama OK lah tu, janji aurat terjaga. Pandai akak lukis kartun tu...... i like

    BalasPadam
  13. biasa2 je pia tgk,mcm org kita hehe

    biasa la tu pengkritik fesyen

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers