OOO

Selasa, Julai 03, 2012

Eyriqazz vs Denaihati - Di Page One Jap

Eyriqazz vs Denaihati..Wah terkezutt   akak dibuatnya bila bukak chrome  pagi ni.  Bila  check kat google my pasal keyword eyriqazz vs denaihati  jap tadi, akak  tenguk  kedudukan akak diatas sekali untuk contest SEO Eyriqazz vs Denaihati  .  

Tak percaya pulak rasanya N3 tersebut di atas sekali ...sampai refresh berkali-kali tapi tak boleh eksyen lah kan

sebab kedudukan ini sentiasa berubah setiap hari..
tapi masih ok lagi sebab masih  di page pertama google

Eyriqazz vs Denaihati  contest seo yang pertama kali akak join..bila tenguk camni..terasa happy..kalaulah selalu camni..sampai tarikh contest ..alhamdulliah..tapi kalau tak ada rezeki ..redha ajerlah


p/sTak kisahlah kan....janji akak happy dan buat kenangan bagi akak yang tak pandai SEO ini.  Kalau nak tenguk hadiah dan syarat penyertaannya sila ke SINI YER

9 ulasan:

  1. Wahhhh!!! SEO mengena la camni kak, Myra tak tau dok page keberapa..
    Macam takdak harapan je, tp takpe untuk mencuba je ;D

    BalasPadam
  2. Cayalah kak ina.... dapat 1st page dah kira bagus nie... saya tak sempat lagi nak draf contest nie

    BalasPadam
  3. pergh! hebat laa.. kena ushar dulu teknik2 nie..

    BalasPadam
  4. Kene berguru ni dengan kak ina.. saya dah takda dah dalam senarai.. huhu

    BalasPadam
  5. wah terbaik lah kak :) support saya jugak ye.. hehehe

    Eyriqazz VS Denaihati

    BalasPadam
  6. wahhhhhhhh akak saya jd pompom girl loncat2 kt blkg utk akak ye!!


    caiiyok!

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers