OOO

Sabtu, Julai 28, 2012

Detik Bersama Sunlight-Kukis Kak Ina Kl

Wah terujanya bila melihat Puan Bee mendapat stok Sunlight dan beliau juga telah menganjurkan Contest By Sunlight untuk pembaca blog beliau.

Sebagai pengguna setia Sunlight dah tentulah akak berminat nak join contest Detik Bersama Sunlight ini.
Bila tiba bulan puasa, ada juga tempahan kukis coklat chip yang akak buat setiap tahun.  Selepas sahur, akak akan memulakan projek mengadun doh kukis dan selalunya akan berlarutan sehingga ke tengahari jika tempahan terlampau banyak.
Apabila selesai, selalunya sinki akan penuh dengan loyang dan alatan bakeri yang kotor, berlemak, melekit  dan berminyak kerana membuat kukis memang menggunakan mentega, gula, telur dan lain-lain.  Tetapi itu semua semudah A, B, C apabila menggunakan sabun Sunlight.

Mudahnya dengan Sunlight kerana ia membantu pencucian dengan lebih berkesan.
Dengan  Sunlight, kuasanya  mencuci mudah menanggalkan minyak, lemak dan kekotoran, 

Sunlight juga tahan lama kerana dengan sedikit sahaja, ia banyak  buih dan mempunyai kuasa mencuci yang maksima dan yang paling best ianya tidak merosakkan tangan. 

Sunlight berkesan ...kebersihan terjamin
 
Sabun Sunlight membantu pencucian 
Sedikit sahaja banyak buihnya
Mempunyai kuasa menanggalkan kekotoran
Bau wangi, menjimatkan wang anda


11 ulasan:

  1. sunlight mmg sesuai utk kak ina yg suka memasak. tak rugi dapat nanti. :)

    BalasPadam
  2. dni pun guna sunlight gak hehe...
    gudlak kak :)

    BalasPadam
  3. salam kak ina , terima kasih yang join contest ni .. saya dah update di blog ya

    http://puanbee.com/peserta-7-contest-detik-bersama-sunlight/

    BalasPadam
  4. Kebersihan sunlight ?
    Berkesan berminggu minggu tanpa perlu mencuvi pinggan

    BalasPadam
  5. sunlight mmg best, gud luck akak ^^

    BalasPadam
  6. Good luck kak.. Nur dan bonda memang suka guna Sunlight.. :)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers