OOO

Rabu, Julai 18, 2012

Eyriqazz vs Denaihati...Page One GC

Eyriqazz vs Denaihati ...memang contest yang benar-benar hebat. Blog akak pernah di tempat pertama tapi sekarang ni dah turun ke tempat ke 5.

Eyriqazz vs Denaihati menawarkan hadiah wang tunai yang lebat.
Nak tau camner nak join...bolehlah ke SINI.

p/s keputusan macam yo yo..kejap di atas..kejap di bawah..tak taulah sampai bila dapat bertahan ni kan.

9 ulasan:

  1. Kena belajar dengan kak Ina ni :)

    BalasPadam
  2. saya dah keluar dari senarai page 10 huhu

    BalasPadam
  3. saya tgk entry SEO Sop x der page depan.. kat page 3 dah..
    biasa la SEO kak ina, cam yoyo :)

    BalasPadam
  4. xphm lgsung SEO nih...btw slmt bjaya kakina!!! hdiah lumayannn

    BalasPadam
  5. Good luck kak..

    Saya join takpenah timbul pon tenggelam je..

    Bukan reti pon SEO SEO ni

    Haha!

    BalasPadam
  6. Selamat berjaya dengan contest SEO ini yang akan berakhir tidak lama lagi.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers