OOO

Ad

Selasa, Julai 10, 2012

Gembira Makan-Makan Di Restoran Dubai Garden

 Bila Yana balik..akak suruh hb belanja makan kat luar..satu lagi alasan malas nak masakkkkk
 Tanyalah dengan semua ibubapa mana yang tak gembira bila 
anak-anak dapat berkumpul semua macam ni
 Ira sajer nak mencuba kamera polaroid yang baru di beli oleh Yana dari Korea
Bosan menunggu ..anak-anak layan main kad..bukan kad terup yer
Riuh rendah bila dorang main kad ini.
Sedap betul benda dalam Lamb Fahsa yang dihidang dalam  hot plate ni....sedap di makan bersama roti..hargnya RM15.00..rempah masakan kat sini lagi sedap dari restoran Arab yang pernah kami gi makan.
DG Mix Appetizer..ni kitaorang tak makan kecuali kat tengah tu..
masamnyaaaaaaa..rugi RM30.00
Dakkah Lamb pun sedap di makan bersama roti
nanti dululah...mak nak ambil gambar...semua tak sabar nak makan...
 happy family
Arabic  Coffee Pot ..hb akak ajer yang minum...akak tak leh telan..
rasa cam jamu pun ada..harga RM20.00..fuh mahal gak ek
 Lamb With Rice for 3 persons..banyak sungguh..RM70.00
 Dubai Garden (D.G.) Mix Grill - RM42.00..sedap gak..ada kebab ayam, 
kebab lamb, ayam grill  dan satu lagi tak perasan apa ke bendanya..
 DG Cocktail  3 layers..kat atas ada whipped cream..
sedap..harga RM15.00..purata jus RM10.00
 Sape paling handsome..Imran pun nak interframe gak..harga di restauran makanan arab memang mahal..tak perlah hb belanja..lagi pun sekali sekali tak apa kannnn
Restaurant Dubai Gardens Arabic Cuisine terletak 
di No G-7, Jalan Genting Klang  (sebelum Festival Mall arah dari KL)
Tel No 03-41317455
 Jarang tenguk akak tersenyum camni kannnnnnnn

22 ulasan:

  1. sedapnye nampak food! semoga family aunty ina n aunty ina diberkati selalu :)

    BalasPadam
  2. happy family ;),akak kat danau kota pon dah ade Res.Hj Sharin Low,xsabar nak terjah

    BalasPadam
  3. adusssss..sedap la tgk..dah la posaaaa...huwaaa

    BalasPadam
  4. salamualaikum kak,
    makan kat mat'am arab memang mahal kak.saya selalu makan kat kajang aje.mat'am kawan suami saya. the owner is plastine.selamat menjamu selera kak.

    BalasPadam
  5. erkk...mahal yer kak...tp ok laa...sekali sekala...

    BalasPadam
  6. smua nmpk sedap2 belaka..akak tersenyum lebau mzt sronok coz semua ank2 ada dsisi kn..

    dpt plk hbby blanje mkn sdp2..hehehe

    BalasPadam
  7. xpnh try mkn ns arb.. plan weekend ni nk gi mkn kt seksyen 7..:)

    BalasPadam
  8. Coeml comel anak Kak Ina.. ;)

    BalasPadam
  9. nak cuba jugaklah makan kat sana..selalu saya makan kat al-rawsha je

    BalasPadam
  10. wah..bole terjah nanti..Shahrin Low kat bangi tu sy dah cuba..tak sesedap Homst..tatau le nape tapi tekak tak bole terima :(

    BalasPadam
  11. tak pernah lagi try.... nak gak try makanan arab

    BalasPadam
  12. yg dalam hot plate tuh macam sedap je. nampak pekat.

    BalasPadam
  13. Takut sungguh dengar harga-harga dia. Family mak mertua saya pun jenis suka makan selera arab ni. Saya kalau nak makan pun, tunggu diaorang turun KL pastu belanja kami makan sebab faham2 la harga dia macam mana. Mujur kalangan diaorang ramai tauke-tauke. Kami laki bini orang gomen ni menumpang je la.. Hehehe



    Terbaru >Siapa Lelaki yang Neelofa Peluk Rapat Tu? >Astro On-The-Go, Take Astro With You, Wherever You Go >Makan Budu, Anda Jadi Kuat

    BalasPadam
  14. sama la ngan family saya gak skang nie... kalau makan ramai2x mesti pergi restoran arab

    BalasPadam
  15. ooo sedap nyer kak...
    teringin nak wajib singgah

    BalasPadam
  16. ingatkan kak ina pi Dubai...hehe..
    so kak ina, restoran ni kak ina nak bagi berapa star ni? mcm menarik jer..;-)

    BalasPadam
  17. makanan kat sini rasanya just ok

    BalasPadam
  18. Terasa lapar pula bila tengok gmbr2 mknn ni :)

    BalasPadam
  19. Kak..kamera yang ohsome :) cantik

    BalasPadam
  20. Perut dah kenyang, mesti senang hati.....hubby belanja tu nak happykan keluarga dia.

    BalasPadam
  21. blog yang selalu saya tengok..
    Kak Ina ni garang tau..tiap kali pi KL
    teringin nak terjah ruamah dia ..kat mana ya..
    asyik tengok maya aja..nak jumpa juga ngan
    tuan tanah nie..ooh anak akak dah besar beasr..
    alhamdulillah..murah rezeki..aminn.

    BalasPadam
  22. terima kasih tanpa nama
    akak garang ker? ramai yang kata camtu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers