OOO

Selasa, Julai 17, 2012

Pemenang GA My Hometown Memories

Walaupun tak ramai yang join GA My Hometown akak tu tak apa lah...orang tak nak kita tak boleh paksa kannn






3 orang pemenang yang berjaya menerima 
RM10.00 setiap seorang ialah 3 orang diatas.

Sepertimana yang di janjikan akak akak bagi hadiah sampingan ...tapi taklah mahal sangat pun..mungkin ambil masa akak nak pos.
4 orang tu bolehlah pilih yang mana satu key chain yang anda hendak ...dah pilih ..sila bagitau kat ruangan komen N3 ini yer.

Akak nak bagi hadiah saguhati  berupa key chain kepada http://shiorila.blogspot.com/ gak sebab komen dia pun menarik juga

Pemenang sila hantar detail seperti nama blog, nama, alamat, no akaun bank (kalau boleh Maybank) dan juga no hp ke email roslana_06@yahoo.com.my

Terima kasih sudi  join GA akak ni yer..insyallah jika ada umur panjang dan murah rezeki akak buat lagi yer

13 ulasan:

  1. ala tak sempat nakj oin GA kak ina huhu btw, tahniah kepada semua yang menang yer.

    BalasPadam
  2. tahniah yg menang, lama tak join contest.

    BalasPadam
  3. Tahniah wat sume pemenang.. ;)

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. allhamdulillah syukur sungguh teruja sy salah seorang pemenang..sy pilih yg C..terima kasih kak..suka..suka..suka..

    BalasPadam
  6. Sop nak hadiah C
    ops.. x menang.. hehehe

    tahniah kpd semua pemenang :)

    BalasPadam
  7. tahniah.. tak sempat nak joint sibuk sejak balik kursus ni....

    BalasPadam
  8. Kak Ina nak D :-) Errr saya menang saya menang...alhamdulilah!!!! :-)

    BalasPadam
  9. alhamdulillah trime kaseh kak <3

    lov xkesah tp kalo boleh nk 'A'

    ^^

    tengkiu kak <3

    BalasPadam
  10. Adusssssssssssssss....

    melepas la pulak..

    Sis janji tau kalau buat lagi inform TiranaAduka...
    ok sis...

    nie E-mail saya.....
    tiranaaduka@gmail.com

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers