OOO

Ahad, Ogos 12, 2012

Bervangan Nak Beli Hand Beg Coach

 
Bila jejalan tertenguk ada satu fb jual beg tangan coach..harga pun reasonable.  Akak ni tak pernah lagi beli se cara online..memang tak ada pengalaman.  

Bila hantar email, orang tu kata  hb coach tu masih ada stok  di malaysia.


 

Akak kalau nak beli mesti nak tenguk dulu, baru puas hati..tapi bila akak nak tenguk dorang kata cuma hantar pos laju ajer.  

Hati pun dah berkata-kata..alamak kalau beli camni..boleh percaya ker?
Bukan sikit punya harga pulak tu.

Bila bincang dengan anak-anak dan geng blogger dorang tak kasi beli..

Baik mak/akak  gi beli kat Sogo ataupun JJ...lagi puas hati boleh belek-belek..kang hb tu made in china yg grade one tentu mak/akak  bengang kan..

Betul gak tu..akak dah terbaca macam-macam cerita tentang peniaga on9 ni..tapi bukan semuanya tak jujur ..cuma segelitir ajer.

Alahai tak tertunai lagi hasrat di hati nak beli hb mahal.


23 ulasan:

  1. btl kak,puas hati kalaudpt belek2

    BalasPadam
  2. bestnye lau dpt btl2 kan.suka jugak nak ada hb mahal ni tp tulah bajet xdek..hihi

    BalasPadam
  3. Betul2. Saya tak pernah lagi beli barang mahal secara online. :D

    BalasPadam
  4. Sebab harga mahal, sebaik2nya kita tengok dulu, belek2, pegang2 dan kalau dapat ciomm2 dulu kak, sebelum beli..hehe..

    BalasPadam
  5. adda kdg2 suka gk beli on9..tp kalau dh smpai beratus2 tu mmg xberani..mesti kena tgk dulu smpai puas ati baru la decide cmner..

    BalasPadam
  6. Better beli kt kedai akak...

    BalasPadam
  7. cantik ni kak. afdal juga kalau dapat di tangkap satu..hee

    BalasPadam
  8. klu rasa was2x baik beli di kedai...

    deqlis ada pengalaman beli barang RM3K online..tapi sebelum tu deqlis tgk2x gak ramai buyers yg beli dapat brg dalam keadaan selamat... klu tak takkan dia boleh berniaga lebih dari 4 tahun kan?? so kena buat research sikit... tapi klu website dia sepi jer...just tunjuk barang sahaja..susah laa nk tahu kan??..

    BalasPadam
  9. kalau sama2 KL tp x boleh COD mmg ada masalah tuh.. lain lah kalau jauh ker apa.. pasal apa x boleh COD? jeng jeng jeng... heheheh

    kalau dapat remodended dari rakan2 yg selalu dah beli ok lah.. :)

    BalasPadam
  10. Di JPO harganya boleh tahan.. Nur tak suka beli online.. Nur sama dengan akak, suka belek sendiri..

    BalasPadam
  11. Assalamualikum kak,
    Salam ramadan dan slm syawal,
    Btl kak bkn semua peniaga on9 mcm tu tapi nk raya2 ni mcm style org meniaga ina baru je terena tudung harga blh thn harga butik dlm gmbar cantik tapi bila sampai tudung yg ina beli kt pasar mlm lagi ctk dn lembut jns kainnya nk bt mcm mana dh tak de rezeki,

    BalasPadam
  12. Assalamualikum kak,
    Salam ramadan dan slm syawal,
    Btl kak bkn semua peniaga on9 mcm tu tapi nk raya2 ni mcm style org meniaga ina baru je terena tudung harga blh thn harga butik dlm gmbar cantik tapi bila sampai tudung yg ina beli kt pasar mlm lagi ctk dn lembut jns kainnya nk bt mcm mana dh tak de rezeki,

    BalasPadam
  13. lov kalo bli brg on9 pn slalu rege mzt under 100 je.. kalo lebeyh2 mmg xkn bli tkot tkono nyosal den kang.. hehehe

    kalo cam beg yg akak tu ckp tu, lov takat bleyh bervangan ajela kak..mahai bebeno..

    BalasPadam
  14. memang kak, kadang beli online nie kekuranganye bila tengok lain, sampai lain..tu yang kadang geram tu..lagi satu kadang rosak diaorang xnak bertanggungjawab dh..

    BalasPadam
  15. Betul tu kak, Myra ada gak dok ushar 1 website COACH, harga lebih kurang camtu gakler, dah berkenan giler dah tup tap bila hubby check website tu jual barangan tiruan Gred A++ sejibik macam Ori..

    Tak berbaloi beli baik kita p sendiri Butik Coach tu kan..

    BalasPadam
  16. aka..duit nuffnang bg lebat kan..boleh jer beli kat butik..reasonable jugak rega dia...setuju ngan akak..x semua peniaga online ni penipu..kan?

    BalasPadam
  17. akak buat keputusan yang bijak...

    BalasPadam
  18. saya selalu beli online bila kawan2 beli barang tak der masalah. kat situ baru saya terjah.

    BalasPadam
  19. sebelum beli On9 tengok2 web tu dulu kak.. so far wife baru beli online sebelum nak raya ni.. barang alhamdulillah selamat sampai.. lagi pun dia dah servey barang tu dekat kedai dulu.. so bila dekat kedai lagi mahal dia beli secara online sebab order direct dari oversea so dapat harga murah sikit..

    Apa-pun kena sentiasa berhati2 kak

    BalasPadam
  20. akk boleh tgk kat sini..redmummy dan banyak artis beli kat sini..boleh dipercayai...
    http://princessvictoriastylo.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. Better beli di butik coach coz dpt one year warranty...coach butik ada sale so berbaloi beli..saya beli ari tu dari rega 1800 dpt 999 jer...sorry ye kak coach x der di sogo or jj...lol ...coach hanya dijual di butik dia ajer...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers