OOO

Ad

Khamis, Ogos 16, 2012

Dugaan Demi Dugaan

Mula-mula Imran yang demam denggi..pastu Ira pula yang kena.
Apa nak buat, redha dan bersabar dengan dugaan dari Allah swt.
Doakan agar anak-anak sembuh dan dapat berhari raya sebab merekalah yang beria-ia membeli kasut dan baju baju.

p/s nasib baik kukis dah tak banyak nak buat.

27 ulasan:

  1. TAKZIAH KAK..ANGAP JE DUGAAN DRI ALLAH

    BalasPadam
  2. dugaan utk menguji kekuatan kita
    moga cepat sembuh :)

    BalasPadam
  3. sabar kak. moga anak2 akak cpt sembuh. amin

    BalasPadam
  4. semoga mereka cepat sembuh..amin..selamat hari raya kak ina

    BalasPadam
  5. as salam,sabar ye kak.semoga anak2 akak cepat sembuh. selamat hari raya

    BalasPadam
  6. Ya Allah ye ke kak, patutla akak xde 2-3 ari ni..

    smuga ank2 akak cpt sembuh dan boleh mymbut hari raya bsama..

    ank2 ni la yg buat ari raya tu btmbh ceria..sabar dan kuatkn semangat ye kak..

    BalasPadam
  7. Dugaan2 :) semoga anak2 cepat sembuh.

    BalasPadam
  8. kesiannya semoga cepat sembuh sebelum menjelang hari raya.. takkan nak beraya dekat hospital pulakkan

    BalasPadam
  9. Kita dah agak dah mesti ada yang tak kena sebab Kak Ina tak update byk hari. Takper, Insya'allah sihat nanti, bykkan minum air. Kita doakan semoga anak-anak Kak Ina ceapt sembuh dengan Izin-Nya Insya'allah.

    BalasPadam
  10. moga anak2 akak sihat secepat mungkin hendaknya..

    BalasPadam
  11. Allah sayang family akak...semoga cepat sembuh..

    BalasPadam
  12. Sabar k.Ina dg dugaan ni.Moga anak2 k.Ina cepat semboh dan raya dpt disambut dg ceria.slmt hari Raya Aidilfitri buat K.na sekeluarga.maaf zahir batin.

    BalasPadam
  13. harap-harap mereka cepat sembuh yea....

    BalasPadam
  14. Mga cpt sembuh ye. Ank saya pulak kne demam campak.. Mcm2 pnykit kn

    BalasPadam
  15. Salam takziah kak...semoga semua cepat sembuh..

    BalasPadam
  16. mungkin ade hikmah disebalik semua ujian yg Allah bagi.. Moga cepat sembuh.. Sabar ye kak..

    BalasPadam
  17. Moga cepat sembuh.....byk2 bersabar yea kak Ina...selamat hari raya, maaf zahir batin kak...

    BalasPadam
  18. ya Allah! sabar yer kak..memang Ramadan tu bulan ujian..bukan setakat ujian lapar dahaga dan cuaca panas saja tetapi juga dugaan menahan sabar dan redha dgn kesusahan dan kesakitan yg menimpa. Semuga dilapangkan dan dimudahkan segala urusan Kak Ina sekeluarga.

    BalasPadam
  19. bnyk2 sabar ye..
    dugaan ALLAH..semoga cepat sembuh.

    BalasPadam
  20. semoga anak2 akak cpt sembuh

    insyAllah akak sekeluarga kuat hadapau dugaan

    BalasPadam
  21. semoga ada kegembiraan disebalik atas yang berlaku

    BalasPadam
  22. Kak Ina, kdg2 kalau demam ni pun boleh terjangkit-jangkit + melarat-larat dalam family... sabo kak ye, InsyaAllah dah pegi hospital tu kira ok lah, dlm jagaan dah tu.

    Sambil2 tu, nak ucap Selamat Hari Raya. Maaf Zahir & Batin.

    BalasPadam
  23. dugaan di hujung ramadhan dari Allah pada fasa pengampunan tentu ada hikmah disebaliknya.

    Semoga Cepat Sembuh.

    Selamat Hari Raya. Maaf Zahir & Batin.

    BalasPadam
  24. Kak Ina...Ummi doakan imran dan ira cepat sembuh dan dapat meraikan aidilfitri bersama keluarga. Tabah ye akak, semoga Allah membalas dengan kebaikan jua.

    BalasPadam
  25. salam lebaran dari kami kak ..

    saba ye kak ...

    akak kasi sup ketam kak , cpt skit ok nya... phtu kene minum bnzk air masak or 100+

    BalasPadam
  26. semoga anak2 akak cepat sembuh

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers