OOO

Rabu, September 12, 2012

Beraya Dengan Denaihati Dan GTB

Tengahari tadi gi satu event Hari Raya


Akhirnya dapat pot pet pot pet dengan Denaihati..(baru perasan tudungku senget..) blogger yang fofolur..tagline blog hidup untuk memberi..
rupa macam garang rupanya sama sepesyen dengan akak..muka garang tapi hati baik beeeee ...tak gitu Eyriqazz.
 Geng Tali Barut Mat Joe, Eyriqazz dan Cik Lily..bila dah jumpa ada ajer cerita
 
Makan time..syukur alhamdulliah makanan yang di sediakan 
memang sedap semuanya..boleh tambah berkali-kali...tak giteww GTB 
(alahai dah lamo tak update)
Imran pun join sama..bukan ponteng sekolah tau tapi bercuti sebab budak darjah 6 periksa UPSR... paling akak suka satay terutamanya satay daging...terbaik bebbbbb..abaikan aksi terlampau Imran tu yer 

9 ulasan:

  1. masih belum kesempatan lagi nak jumpa or join event DH nie....haishhhh

    BalasPadam
  2. wa best nyer
    blom pernah join event denaihati :)

    BalasPadam
  3. Bestnya...belum pernah join event blogger!

    BalasPadam
  4. bestnyer, sedeyh gak bile ada ape2 event xpena dpt nk pegi..coz di kejauhan n mcm2 hal keje..

    eh kak nk jadik GTB gak la..boley? ape kelayakan yg spatutnya kak? ehehehe

    BalasPadam
  5. alah ni event biler ni? ... mesti sha terlepas pandang jemputan dari facebook denaihati niiiiii... hohoho

    BalasPadam
  6. ngap ngap. nice meeting the GTB team.

    BalasPadam
  7. kak ina, nampak nyer blogger fofuler ni berkumpul mesti gempak sangat kan... ai jeles u...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers