OOO

Ad

Jumaat, September 07, 2012

Ole-Ole Padang



Kalau sesiapa yang plan nak gi ke Padang, bolehlah plan nak bawa apa bila balik untuk keluarga ataupun teman-teman.  Lepas posing di Air Terjun Lembah Anai
kami ke kota Padang dan bus berhenti di sini.
Kalau suami akak ada, memang akak suruh beli barang kenangan camni..tapi hb tak ikut..poket pun dah kempis..cuma dapat tenguk dan telan air liur sahajalah.
burung cenderawasih ker ini...harganya memang mahal.kalau salah maaflah
cantik jika di letak di ruang tamu kannnnnnnnn
yang ni pun cantik juga..
yang ni pun cantik
lukisan yang cantik
 
 menarik sungguh pemandangan gambar ni kan...paling akak suka...cantikkk aaaa..
keripik balado..akak tak beli sebab kat sini banyak
randang minang
Macam-macam ada..tapi lagi murah kalau beli di Bukit Tinggi..
tapi kalau rupiah masih banyak bolehlah gak membeli belah..
Rasa ralat sebab beli kopi sikit sangat sebab rasa kopinya kaw kaw

 Makan satay padang buat kali terakhir
dan mertabak mesir yang sedapppp
Dah nak balikkkkk
Insyallah jika panjang umur dan murah rezeki akan sampai di sini lagi

13 ulasan:

  1. wah best gi bercuti kak.. memang betul kalau gi negara org tak beli oleh2 ni macam tak bestkan.. bilalah boleh sampai padang ni..

    BalasPadam
  2. Bestnya bercuti ke Padang ;D hee

    BalasPadam
  3. akak gi cuti2 luar negara ke? bestnya...bila la nak habis keje ni leh gi cuti2...huhuhu

    BalasPadam
  4. seronok tgok akak g jln2..

    lov xpena kua malaysia pn lagik.. ^^

    kopi? feveret!! sodap tuh kak..

    BalasPadam
  5. syoknya..akak beraya kat padang ka? sebelum terlupa, saya nak ucapkan "selamat hari raya maaf zahir batin "

    BalasPadam
  6. bila kak ina pergi nie? seronoknya blh sampai ke sana dah... bilalah rezki saya plak huhu..

    BalasPadam
  7. murtabak mesir tu sedap kann kak?nipis jek kulitnya...dagingnya plak btol2 banyak...hmmmm....mana nak carik kat malaysia nih?pergi restoran garuda kat sini xder laa pulak...

    BalasPadam
  8. AKAK KLO DATANG KE PADANG JANGAN LUPA SINGGAH KE GERAI KAMI WWW.MUKENAPADANG.COM

    BalasPadam

  9. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi kami di:

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Kami memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

    BalasPadam
  10. Berminat melancong ke Padang Bukittinggi? Kami boleh uruskan semuanya untuk anda.
    Pakej menarik dan insyaallah termurah untuk anda.
    Tempahan kenderaan juga boleh diuruskan.
    Call/sms/whatsapp saya di 0126665436

    harga pakej boleh dibincangkan kemudian.

    Visit my Blog:
    http://freelancetour.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. Menarik juga perkongsian ini... dapatlah saya idea untuk dapatkan cenderahati yang menarik bila melancong di sana..

    BalasPadam
  12. Wah menarik juga tempat ni.. boleh plan siap2 ni kalau ada bajet..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers