OOO

Ad

Selasa, September 18, 2012

Semuanya Teruja (Excited) Nak Ke Laut Pulau Tioman

Assalammualaikum ..kita sambung kisah cuti-cuti di Pulau Tioman yer
Oleh kerana kejernihan air laut di sini, semua tak sabar-sabar nak menerokai alam lautan yang luas ciptaan Allah SWT
Terutamanya anak kecik akak ni..first timelah katakan..siap gi training dulu sorang-sorang
Kami tergelak melihat telatah Imran
punyalah terujanya dia
Ira pun sama
Sebelum tu kena tulis nama dulu..senang nak kira dan tau berapa orang yang nak gi
Gaya 2 beranak..
Semua dah tak sabar nak meneroka lautan
 Sambil tu tenguk mat salleh yang baru nak belajar diving..kena baca buku, 
jawab ujian di kertas pastu baru ke laut..susah gak nak dapat lesen menyelam rupanya.
 Beli roti nak bagi ikan makan...cubit kecik-kecik dan 
masukkan dalam botol...penutupnya hendaklah di lubangkan
 Agak korang akak gi snorkelling tak? Peralatan dah bawa dah tu


13 ulasan:

  1. rasenya akak snorkeling sekali hehe

    BalasPadam
  2. wow!! syoknya !! warna air laut tu pun jernih je heheh...

    hmmm pergi kot? ;)

    BalasPadam
  3. Tak sabar nak tgk ina snorkling!
    Saya nak cuba jugak!

    BalasPadam
  4. Seronoknya snorkeling..last saya layan aktiviti ni 2 tahun lepas kat redang..memang best tengok ikan2 kat dalam laut..cantik sangat.

    Samsung Galaxy SIII Pilihanku

    BalasPadam
  5. huhu..memang my dream pulau utk bercuti sejak kecil lagi..InsyaAllah, harap2 ada rezeki pi pulau tioman ni tahun depan....

    BalasPadam
  6. Bestnya. Cantik Pulau Tioman ni..

    BalasPadam
  7. aritu snorkling kat pulau manukan, best jugak...emp rindu2...

    BalasPadam
  8. bila tengok gambar laut tu terasa tenang nyer jiwa nih... kak ina, kalau jawab betul ada hadiah ke? mesti lah kak ina turun snorkling. tu yang duduk masa bagi makanan ikan tu siapa?

    BalasPadam
  9. tapi rasanya akak tak turun menyelam kot....ekekekeke...amik gambar je...

    BalasPadam
  10. Ya Allah damainya suasana laut.. bestnyer kak..

    BalasPadam
  11. rasanya akak jaga barang je kot...hehehe

    BalasPadam

  12. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi kami di:

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Kami memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers