OOO

Rabu, November 28, 2012

Malang Tak Berbau

Masa di Gold Coast Morib ..tak sangka pulak dapat ambik gambar accident kecil ni


Fokus pada lelaki cina tu yer

Dek sebab terlampau excited dia boleh terjatuh ...nasib baiklah dia tak cedera.  Bila ke tempat macam ni memang macam-macam boleh terjadi terutama kepada anak-anak kecil.  

Dah di ingatkan dah pun..tapi biasalah kan..dah suka ni kadang-kadang boleh terlupa.

Kenalah kita pantau anak-anak kita sebab orang dewasa pun boleh terlibat kemalangan cam ni.

20 ulasan:

  1. Nasib baik tak apa-apa kan kak ina..
    Memang perlu sangat pantau anak2 kat tempat macam ni,budak2 bila excited tau je laa..

    BalasPadam
  2. mcm mane dia blh jatuh tu?ke dia xready gelungsur dah jatuh

    bahaya tu

    BalasPadam
  3. nasib takde kejadian tak diingini berlaku ye kak

    BalasPadam
  4. erk..baru je balik dr sini
    pun anak2 pakai baju biasa je xde swimming suit pun
    bahaya jgk ye

    BalasPadam
  5. berlari la tu kan? kat tempat camni kena hati2 licin...

    BalasPadam
  6. alahai camneleh jatuh tu..heee x sabar nak pegi ahd depan

    BalasPadam
  7. adeh..sakitnya tu..terlalu seronok kot samapi jatuh..

    BalasPadam
  8. Kalau budak2 tu confirm dah cedera tu... Bahaya betul la..

    BalasPadam
  9. bila teruja sgt itu lah jadinya... :)

    BalasPadam
  10. Bahaya betul bleh patah tengkok tu kak..

    BalasPadam
  11. sangat betul tu kak ina.Saya masih ingat masa saya dan kawan kawan kedesa waterpark, lalu gelongsor yang tertutup tu..Sekali Panggg....kepala kawan terhantuk dan akibatnya dia pening semalaman

    BalasPadam
  12. Ops..tersalah landing pulak..hehe..malang mmg xberbau..kena selalu berhati2..

    **Jk sudi, jom support saya dlm Contest iPhone 5 Gadget Impian..

    1. Klik Entri Contest iPhone 5 Gadget Impian
    2. Klik butang G+1 (Google Plus)

    BalasPadam
  13. kak inaaaa,
    kelakarnya ya allah. macam mana boleh tersempatttt amek gambar adegan spontan nii. ;)
    kalau dia tau, mesti dia malu gileee kan. ;p

    BalasPadam
  14. Uiishh....mesti sakit tu kan...kalau video lagi menarik ....huhuhu

    BalasPadam
  15. selamat tak jadi macam kes budak ni.. http://busuk.org/ping/view/380867

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers