OOO

Khamis, November 15, 2012

Sudah 4 Tahun


Sedar tak sedar dah 4 tahun akak berblog...patutnya 5hb. November yang lalu tapi di sebabkan banyak urusan langsung terlupa nak buat N3.



N3 pertama yang ringkas sungguh sebab akak masih tak pandai nak edit gambar..nak masukkan gambar.  Bila anak ajar, akak tulis semua dalam buku..ikut step by step.  Kalau lupa akak refer kat buku tu...semuanya akak belajar perlahan-lahan, macam siput berjalan.  

Sampai ada satu masa anak-anak naik boring nak ajar sebab akak lambat tangkap..al maklumlah umur dah 40..an mestilah otak lambat sikit.  Alhamdulliah akhirnya  sekarang ni akak dah pandai buat tu semua tapi bila tiba bab coding akak memang fening.




Tahun pertama cuma ada tak sampai 200 orang yang follow blog akak tapi sekarang ni alhamdulliah sekarang ni dah ada lebih dari 2000 follower.  Akak tak pernah paksa dorang follow blog akak dari dulu hingga sekarang...mereka dengan senang hati nak follow.  Akak tak suka dengan perkataan i follow u...u follow me.  Terima kasih kepada semua follower akak.  Sayang anda semua.


Hasil untuk tahun ke 2 dan tahun ke 3 berblog...tak banyak sangat BE..
jadi kena kumpul berbulan-bulan baru boleh cash out


Terbaik pada tahun ini

“Segala puji bagi Allah, yang telah memberi rezeki kepada ku dengan tiada daya dan kekuatan bagiku. Wahai Tuhan semoga Engkau berkati rezekiku.”

Hasil 4 tahun berblog..alhamdulliah ..bersyukur kepada Allah SWT yang telah memberikan rezeki kepada hambamu ini.  

Akak ikut peribahasa 
Kalau Tak Pecahkan Ruyung Manakan Dapat Sagunya.
Dimana Ada Kemahuan, Disitu Ada Jalan
Berusaha Tangga Kejayaan  

Jika akak boleh...insyallah anda juga boleh.

16 ulasan:

  1. alhamdulillah.....byk betul akak dapat hasil melalui blog... bagus la. jaa suka cara akak. blog dah maju. tak try bukak sewa tapak iklan ke? nanti mesti lebih masyuk. kan?

    BalasPadam
  2. tahniah kakina, kejap aja masa berlalu kan

    BalasPadam
  3. Tahniah Kak Ina. Happy 4th blog anni. Semuga terus berjaya..

    BalasPadam
  4. Selamat harijadi ke-4 buat blog kak Ina KL.
    memang seronok baca entri2 dalam blog ni.
    moga akak terus maju jaya.

    BalasPadam
  5. happy anniversarry to ur blog.. moga kekal sukses dlm dunia blogging dan kekal menjadi inspirasi buat semua rakan blogger :)

    BalasPadam
  6. sikit2 lama2 jadi bukit...kalau tak pecahkan ruyung manakan dapat sagunya...bersusah dahulu bersenang kemudian...usaha tangga kejayaan...mendongak ke langit,rumput hijau jangan dilupakan...tahniah!semuanya untuk akak...

    BalasPadam
  7. Alhamdullilah! Suka baca cerita kejayaan akak ni kan. Teringin juga nak capai mcm apa yang akak capai ni.

    Blog Qashmere
    Style Me Gorgeous By Qashmere For Plus Size Fashion

    Take Care Kak..

    BalasPadam
  8. assalamualaikum kakina....tahniah2 yer n bestnya dapat BE tu...:)

    BalasPadam
  9. Salam kak ina..
    Tahniah kak, moga blog akak dapat bertahan dan dimurahkan rezeki...

    BalasPadam
  10. wahhhhhh terer la kak ina :-)

    BalasPadam
  11. tahniah kak... dapat bertahan hingga ke hari ini dan semakin maju dan masyuk.... blog akak la selalunya saya terjah.... memang terbaikkkkkk

    BalasPadam
  12. Tahniah kak ina..!!! Happy 4th Annuversary..!!! Saya lagi lama tapi hangat2 hangit je..

    Byk benda saya dapat dr blog ni.. Tqs kongsi semua kak ina..!!!

    BalasPadam
  13. Tahniah Kak ina..murah rezeki akak.

    BalasPadam
  14. waaa tahniah kak!~smoga lebih sukses

    BalasPadam
  15. alhamdulillah walopun 4thun tu msa yg singkat n xde la lama beno tp kejayaan demi kejayaan akak da capai dlm setiap tahun tu kan..

    sronok sgt dpt folo blog akak, mcm2 idea, ilmu2 kekeluargaan, n paling best resepi2nya..

    trima kaseh jgk kt akak n tros la berblog utk kami si folower ni ye..

    tahniah!!! ^^

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers