OOO

Ad

Ahad, Mac 10, 2013

Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com

Assalammualaikum semua


Syukur alhamdulliah...rezeki tahun lepas akhirnya boleh cash out pada hari ini.  Tak sangka tahun lepas rezeki berganda-ganda dari tahun 2011.  Semuga rezeki tahun 2013 akan bertambah lagi.

Tak sangka juga mak blogger yang tak cun pun boleh dapat income dari berblog sebanyak ini.  

Terima kasih juga kepada pengiklan, pembaca blog yang sudi menjenguk blog akak dan Nuffnang..tu sebab akak masih setia dengan NN.
 

Akak nak buat contest..nak bagi sikit kat anda pengunjung blog akak.

Senang ajer nak join contest akak ni

1.  Macammana anda leh terjumpa blog akak?
2.  Nyatakan dari blog mana dan bagilah link dia..(kita cam promote link dialah..kalau jumpa kat google tak yah yer letak link)  
3.  Pastu bagilah  3 ataupun 5 sebab kenapa anda suka membaca blog akak.

Syarat-syaratnya
1.  Peserta mestilah seorang blogger (rakyat Malaysia)
2.  Buat satu N3 dengan tajuk di atas.
3.  Wajib tinggalkan permalink anda di bawah kotak komen N3 ini. Kalau tak letak link..batal penyertaan.
4. Tarikh tutup ialah pada atau 28hb Febuari 2013   pada atau  jam 12.00 tengah malam hari tersebut.

Ayat yang wajib di letak di N3 tersebut ialah :


Contest "Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com" adalah anjuran www.kakinakl.com bersama eyriqaz , , kutooobamboo dan jaakechik 
(kalau ada sponsor lagi nanti anda kena edit balik yer ayat ini)

Pemenang-pemenang akan di pilih berdasarkan N3 paling memikat hati juri-juri. 

Hadiahnya ialah :-
1.  Tempat pertama
      RM80.00 
          Rumpai laut asli RM10.00 sumbangan eryati
 
wall hanging sumbangan  infonewbie

2.  Tempat kedua
      RM50.00
      Rumpai Laut Asli RM10.00
 
3.  Tempat ketiga
     RM30.00
     Rumpai Laut Asli RM10.00  
4.  Tempat keempat
RM20.00

5.  Tempat kelima
RM20.00


p/s sape nak sponsor sila hantar email roslana_06@yahoo.com.my

159 ulasan:

  1. Teruja tengok jumlah earning akak, tahniah ye..
    Myra nak join tapi takut tak sempat :)

    Myra tak ingat macam mana leh kenal dengan blog akak ni, sebab dah lama kan kenal ngan blog akak ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih myra..tak ingat pun tak per..

      Padam
    2. SALAM. SAYA JOIN JUGA >>> FOLLOW ME <<< http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom_14.html

      Padam
  2. SALAM.. KAK SAYA NAK SPONSER RM30.00 topup TUK CONTEST NI.. NI EMAIL SAYA ericoanaci@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh ajer..nanti akak email kamu yer

      Padam
  3. Alhamdulillah. Rezeki :)
    Teruja tengok earning akak.
    In shaa Allah ada masa Miza cuba join :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. SALAM. SAYA JOIN JUGA >>> FOLLOW ME <<< http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom_14.html

      Padam
  4. akak...ermm...Alhamdulillah ye kak...mana tau satu hari nanti...tiap2 bulan dapat earning macam nih.....

    BalasPadam
  5. rezeki akak, alhamdulilah syukur..

    BalasPadam
  6. wah first time ade blogger tak sorokkan jumlah pendapatan dia dengan nuffnang,rezeki berlipat ganda tu, Alhamdulillah :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa salahnya nak share dengan blogger kan nazray..motivasi gak kan bila dorang tgk earning akak di nn

      Padam
  7. Salam kak. Saya pun tak ingat dah saya jumpa blog akak dari blog mana. Banyaknya earning kak ina.... tercabar rasanya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mualaikumsalam lydsunshine
      wah tercabar ker? rajin-rajinlah update dan bw yer

      Padam
    2. SALAM. SAYA JOIN JUGA >>> FOLLOW ME <<< http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom_14.html

      Padam
  8. sy suka baca blog akak sbb akak natural...n akak seorang ibu...:)

    BalasPadam
  9. wahhhh banyaknye kak.....hurm memula kenal blog akak dulu tak sebanyak ni akak dapat. Tumpang gembira :).....Hebat la kak.....anis sampai ke arini tak dak iklan sudi nak bertamu huk huk huk.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. syukur chqGu..tak sangka boleh dapat rezeki 4 angka sekarang ni

      Padam
  10. aduh saya tak ingatlah jumpa dari mana asalnya.. jumpa blog ni masa dekat event kot.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. iyerlah..kita jumpa kat blog..pastu jadi GTB

      Padam
  11. Dulu bersama nuffnang sekarang dah beralih arah dengan periklanan yg lain...^^

    BalasPadam
  12. Uiishh.... kak ina zaman muda pun cantik bergaya.... dan sekarang pun masih terserlah wajah keibuan tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. alahai terima kasih atas pujian kamu tu..:)

      Padam
  13. salam.. kak, nak sponsor. nanti sy email ok.

    BalasPadam
  14. salam...bila lah turn hanny pulak dpt cam tu ekk!!! Hanny dah join ya, ni entry Contest hanny
    http://mamahannybunny.blogspot.com/2013/01/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sudi join Hanny..

      Padam
    2. SALAM. SAYA JOIN JUGA >>> FOLLOW ME <<< http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom_14.html

      Padam
  15. wah.. menarik
    nak join tp kena pikir ayat dulu.. susah nak bg menarik nih.. huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih yer sop bagi sokongan..tak sabarn ak tunggu N3 kamu

      Padam
    2. SALAM. SAYA JOIN JUGA >>> FOLLOW ME <<< http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom_14.html

      Padam
  16. dh follow akak.. sudi2 lea follow sy lik yea.. nk masukkan akak dlm bloglist sekali.. nk join contest nti senang.. =P

    BalasPadam
  17. salam kak ina. jaa nak sponsor utk contest akak ni. jaanak bagi RM20. kalau berminat bagitau jaa kat blog ok. tgglkan komen di mana2 entry jaa ok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sudi sponsor dan war warkan di blog kamu jaakechik

      Padam
  18. http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. As-Salam Kak Ina ... woowww masyukk tu .. leh beli sebuah kereta second hand zaman jepun tu. Nak join nanti ni .. tunggu kehadiranku dengan entri paling mantap di Kuala Lumpur!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. mualaikumsalam hasrul
      ishhh mana cukup nak beli keta second hand aka antik skrg ni..mahai tau tak?

      Padam
  20. Teringat pula kat kawan masa belajar nama Haslina Harun .. hehehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh yer ker..ada geng nama sama cam akak..wah fofolur gak ek nama akak ni

      Padam
    2. SALAM. SAYA JOIN JUGA >>> FOLLOW ME <<< http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom_14.html

      Padam
  21. baru nak masuk contest, tapi bila tgk kata blogger yang tinggal di Malaysia, terus tak boleh nak join :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. join ajerlah gina..support contest akak ni

      Padam
  22. Amboi kakina, mana nak cuti tu dah dpt ribu riban tu? Zana dah tak ingat mcmna kenal blog ni, kakina kena ubah sikit kot soalan tu...hehe..sibuk je kan? joinnya taktau lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala buat ayat simple ajer zana..jomlah join contest mudah akak ni

      Padam
  23. tahniah Kak Ina.. nanti nak join.. :)

    BalasPadam
  24. tahniah ina..
    banyaknya earning..nak berguru ni.nak juga join..

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulliah kak yon
      akak baca ajer tips yang pernah saya bagi dulu-dulu
      terima kasih sudi nak join

      Padam
  25. dgr kata bulan April nnt earning kak ina lagi masyuk..tahniah kak ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah mana kamu dgr khabar angin ni ek cik laili?

      Padam
  26. eyza join yea kak ina...


    http://www.fizairi.my/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
  27. SALAM KAK INA...
    SAYA JOIN KAKA INA...

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sudi join
      jangan lupa buh ayat akhir tu yer jamil

      Padam
  28. Banyaknya income kak ina, tahniah ye kak, moga bertambah2 lagi rezeki akak.

    BalasPadam
  29. perghhhhhhhh... Respect lkah dgn earnings blog akk...terbaekkkkkkkkk..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulliah azzey..setelah 4 tahun berblog baru dapat hasil camni

      Padam
  30. setelah sekian lama tak masuk sini.. rass segan nak join tetibe.. huu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. alahai apasal nak segan..join ajerlah fariq

      Padam
  31. assalammualaikum..QF nak join sama yek.. =)

    http://impianakumemetikbintang.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
  32. As-Salam Kak Ina ...

    Seperti dijanjikan.

    http://www.hasrulhassan.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. mualaikumsalam hasrul
      terima kasih sebab sudi join contest akak

      Padam
  33. wahhhh teruja tengok kak ina dari dulu lagi... walaupun tak mesra... tapi tengok dari jauh....huhuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. camner nak mesra..masing-masing pendiam kannn kan kan

      Padam
  34. kak ne first time dtg blog akak, baru dalam proses merisik.. hope lepas ne boleh 'kahwin" hoho

    saya join ya kak

    http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. walaupun first time jenguk blog akak ..kamu sudi nak join contest ni.
      terima kasih dyshasahhir

      Padam
    2. xpe kak ne support n boleh kenal2 kan.. mana tahu ada rezeki..hohoho :)

      Padam
  35. Salam kak ina..Wann join contest yang awesome ni..Salam perkenalan dari wann ya :)

    http://wannserious.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. mualaikumsalam wann

      salam perkenalan dari akak juga.
      terima kasih sudi join contest akak ni

      Padam
  36. pertama kali singgah sini.. salam kenal kak :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal izan
      jemputlah join contest akak ni yer

      Padam
  37. join contest
    http://www.kakinakl.com/2013/01/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. link kamu salah ni..tapi x per..akak dah gi jenguk
      dan letak link yang betul di bawah N3 contest

      Padam
  38. Join :)

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. nurul

      rasanya tak cukup syarat ni..nanti edit balik yer

      Padam
  39. JOIN......
    http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
  40. paan dh join

    http://paanzainudin.blogspot.com/2013/02/contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
  41. wah...nak join jugak nanti...tahniah akak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan amanda..akak tunggu N3 kamu tu..

      Padam
  42. akak saya pun dah join (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
  43. akak! beLog FakhRuru dtg join!! ^^

    http://fakhruru.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah N3 yang menarik fakhruru..terima kasih sudi join

      Padam
  44. Nak join gak ar... tp baru 1st time dtg sini.. hehe ok nak godek dlu blog kak ni puas2.. baru leh komen kt entri

    BalasPadam
    Balasan
    1. Godek jangan tak godek zamani..jangan lupa buat N3 yang menarik yer

      Padam
  45. Hanya khusus untuk blogger Malaysia yah Kak...???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ngak apa-apa kalau kamu mau join..support ajer contest akak ni.

      Padam
  46. link baru

    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
  47. FD cuba nasib ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
  48. salam kak...
    3 hari 3 malam saya taip entri sal contest ni...
    hehe.. ni link saya

    http://hanyapondokusang.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    * nanti akak delete komen saya ni k,.. sebab saya bace, kalau terlalu banyak link dalam blog kita, nanti dikira spam oleh google team... kecuali akak pakai "commentluv"
    =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mualaikumsalam pondok Usang
      amboi sampai 3 hari 3 malam buat N3..sabo ajerlah

      betul ker mcm tu..tak taulah pulak

      Padam
    2. betul kak, cuba akak try usha, pasal spam link ni.. saya pun baru lagi, tapi macam tu la saya usha.. xpe.. akak buat je contest ni, pas abis contest ni, akak remove je la k, t xbest la kan, kalau kene ban ngan google... btw.. hepy dapat jadi cam akak, ngan earning camtu.. tahniah ye
      =)

      Padam
  49. http://www.mujadafewa.my/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
  50. hai kak ina..
    tahniah! banyak earning awak, boleh beli 3 biji mesin jahit ahaks!

    good luck untuk semua peserta, kalau menang nanti boleh pusing balik duit tu buat modal contest hehe!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai donny

      beli mesin jahit? taklah sbb tak minat menjahit..minat berblog ajer
      kamu tak nak join ker?

      Padam
  51. salam perkenalan akak! zaza join!

    http://zazanizam.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam perkenalan zaza..terima kasih sudi join.

      Padam
  52. terer lah kak ina..anyway rezeki tu dan tahniah ye! sha jumpa kak ina dulu masa event di the curve.. hehehe ok in shaa Allah nak join juga nnt

    BalasPadam
    Balasan
    1. lama tak jumpa sha kannn..terima kasih ada niat nak join contest akak lagi

      Padam
  53. salam kak..
    sy join..

    http://www.kakinakl.com/2013/01/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. mualaikumsalam auni

      link kamu bagi ni salahlah

      Padam
  54. saya tak dpt masuk la akak.. sbb tak mencukupi syarat2 tersebut... sbb saya belajar kat mesir..

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh ajer..nanti akak edit syarat tu yer

      Padam
  55. eh, maaf kak.excited sgt semalam.. ni link yg betol..

    http://fiqhummie.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    terima kasih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo excited rupanya....terima kasih..

      Padam
  56. salam kak ina saya join jugak..harap2 ader rezeki saya.. http://salmikhairil.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. mualaikumsalam salmi
      Terima kasih sudi join yer

      Padam
  57. wow..memang buat sy teruja nam[ak earning tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallah..semua blogger boleh berjaya macam akak eryati
      janji berusaha selalu..

      Padam
  58. join ye kak :D

    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih adam..syok sbb ada katunlah

      Padam
    2. http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom_14.html

      Padam
  59. AKAK,SAYA JOIN CONTEST NI...
    :)
    http://eslamic-media-united.blogspot.com/2013/02/contestjomlah-join-contest-blog.html

    BalasPadam
  60. Salam,

    Dah join contest nie..

    http://illafira.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. mualaikumsalam illafira

      terima kasih banyak sudi join

      Padam
  61. Balasan
    1. jomlah join contest akak ni ezzat..senang ajerk

      Padam
  62. Balasan
    1. syukur alhamdulliah..ada gak yang sudi join contest akak kali ini.
      oh cikgu tak nak join ker?

      Padam
  63. wahhhhhh da byk penyertaan...xde ruang la nmpknye.. hehehe akak tahniah ye, lov pun nk try gak contest ni..

    http://lov-note.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih yer lov sudi bagi sokongan..

      Padam
  64. Balasan
    1. terima kasih sharinginfoz..tak nak join ker?

      Padam
  65. http://www.aingraphic.my/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    join!

    BalasPadam
  66. wah... hebat

    sy nak mintak tolong... kali ni senang... ade tulis kat blog sy

    BalasPadam
  67. As-salam kak ina...
    Saya join sekali lagi contest akak....
    Harap-harap ada rezeki kali ini..

    http://mummyqaid.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih yer sudi support contest akak kronik0102

      Padam
  68. kak ina

    nanti sumi joint.... tgh karang ayat ni teu........hehehe

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  69. wah dah ramai join contest, good luck untuk semua peserta yer.

    BalasPadam
    Balasan
    1. syukur alhamdulliah..
      tuan denai hati tak nak join ker contest picisan ni?

      Padam
  70. kak ina KL.......... saya dah buat entry..........

    http://sumijelly.com/2013/02/15/jomlah-join-contest-blog-kakinakl-com/

    http://Sumijelly.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sudi join sumijelly
      good luck

      Padam
  71. SALAM. JOIN >>> http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom_14.html

    BalasPadam
  72. adui yai yang join contest ni semua power-power la... cam no nak menang nie.. tak per2 sempat laGi nak karanG ayat..

    so tunggu entry kite tau....

    anyway conGrats k ina.. memang mantapla income...

    BalasPadam
    Balasan
    1. cubalah lily..mana tau ada rezeki kamu
      terima kasih sudi nak join

      Padam
  73. salam perkenalan....
    nak join gakkkk...cuba nasib....
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/02/jomlah-join-contest-blog-kakinaklcom.html

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers