OOO

Jumaat, Mac 22, 2013

Satay Station @ Ampang Waterfront

 Makan reramai memang best kan satay ni..kuah satay 
ni kena dengan selera akak..
Walaupun harga satay di sini RM1.20-RM1.30 mengikut jenis satay yang kita order..tak ralat sebab sataynya besar-besar tak macam harga satay yang 0-70-80 sen tu..kena makan banyak baru kenyang.  Kat sini makan 4-5 cucuk di selang seli nasi impit dah terasa kenyang tau.
Selain dari satay ada gak macam-macam...antaranya nasi lemak dan juga aiskrim termasuk gak pelbagai minuman.

Yang bagusnya di cawangan ampang waterfront ada perkhidmatan drive-thru tau..tak yah keluar keta terus order dan bawa pulang.
Selain dari sini ada gak kat cawangan lain..check kat SINI  
Satay Station @Ampang Waterfront
No 1, Ampang Waterfront (Jalan Ampang Sebaris dengan Oldtown Ampang menghala ke Bukit Belacan)
No phone 03-42915953

9 ulasan:

  1. dekat dgn rumah kita kak.. selalu gak beli kat sini, tapi drive tru je. try lah mee rebus pun sedap :-)

    BalasPadam
  2. Buat lapau jer kak tengok satay nie...

    saya tag akak utk giveaway Mak Dara...jom join...
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  3. erm lama da xpekene satay, kne carik mlm ni..ahahaha

    BalasPadam
  4. Seadpnyer.. dah lama x layan satay nih.. Nurul kalau nak makan sate nurul g restoran jejantas sungai buloh makan Sate Haji Samuri.. :)

    BalasPadam
  5. Tak pernah lagi makan dekat sini. Selalu makan dekat sate willy sungai ramal.

    BalasPadam
  6. teringin sangat nak makan sate station..
    tapi tak kesampaian lagi..adehh

    BalasPadam
  7. Hmmm..nmpak kat gambar cukup menyelerakan..may be boleh p try ni...;)

    BalasPadam
  8. Dah makan tapi tak sedap. Kuah kedekut. Kuah kacang berminyak sangat tak melekat di satey..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers