OOO

Khamis, September 26, 2013

Persediaan Majlis Kerja Kawin

Nak buat kerja kawin ni, memang mengambil masa yang agak lama untuk membuat pelbagai persiapan yang di perlukan.

Terutama majlis ini adalah pertama kali dalam keluarga kami, dah tentu akak sebagai ibu ashiklah memikirkan pelbagai perkara seperti makan minum, door gift dan jumlah jemputan yang patut di jemput untuk meraikan majlis ini.

Orang lelaki ni kan memang tak berapa kisah tentang pakaian apa yang perlu di pakai pada hari istimewa tersebut. Tapi akak naklah suami dan anak-anak berpakaian yang sesuai supaya semuanya nampak bergaya di hari tersebut.


Kali ni kami semua bercadang nak cari pakaian/kasut secara dalam talian sebab malas nak gi keluar sebab cuaca panas dan penat nak mengharung kesesakan jalan raya di Kuala Lumpur ni. Dahlah parking mahal  bebenar pastu harga minyak pun dah naik.

Salah satu pilihan kami ialah zalora Butik Online Zalora  sebab anak perempuan dah berkenan dengan fesyen/rekaan pakaian dan kasut di situ dan harganya pun berpatutan..sama cam budget yang akak peruntukkan.

Doakan agar majlis perkawinan anak lelaki akak akan berjalan dengan sempurna yer. Insyallah.



12 ulasan:

  1. macam mak say ala kak.. anak nak kawen, fuhh kepala dah serabut.. macam2 pikir...
    cukup ke tak masak lauk tu k tetamu nie. nak bagi beg goddies tue cukup ker tak..hihihi..
    selagi tak selesai majlis, ada jer pikir..
    semoga selamt semuanya ya kak!!!

    BalasPadam
  2. assalamualaikum kak ina. semoga dipermudahkan urusan pernikahan anak.. boleh tahan gak zalora ni... hehehee

    BalasPadam
  3. Persedian perempuan lagilah macam-macam. Persalinan sahaja sudah berpasang-pasang.

    BalasPadam
  4. semoga semua selamat Kak Ina,,, dapat menantu yang baik dan bestt,,, Amin

    BalasPadam
  5. sekejap jer masa berlalu tau2 kak ina dah nak terima menantu...lepas cucu plak...jgn stress2 tau kak dalam menyediakan persiapan

    BalasPadam
  6. Semoga semuanya berjalan dengan lancar kak.

    BalasPadam
  7. Cayalah kak.... Selamat membeli belah online di ZALORA YEA.....

    BalasPadam
  8. poning kepalo di buek ehhhh....hope majlis berjalan lancar sesuai dengan budget.....

    BalasPadam
  9. assalamualaikum kakina...tahniah n selamat bakal menerima menantu yer...:)

    BalasPadam
  10. Semoga success dan selamat semuannya.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers