OOO

Khamis, Oktober 31, 2013

Pengalaman Merasa Urutan Tradisional Thai/Traditional Thai Massage Di Miri Sarawak

Assalammualaikum semua
Bila duk seminggu kat Miri, terasalah boringnya duk dalam bilik bersama anak akak Yana.    Kebetulan ternampaklah 
pulak iklan ni bila keluar makan dengan suami...minta permission..dia kasilah pulak.
 
Bila pegi berdua kurang rasa sikit rasa cuak.  Yana gi buat manicure  dan pedicure kat bilik lain.  Dah tentu dia tak nak buat urutan camni..bahaya wei anak dara takut nanti ada cctv pastu takut di siarkan di youtube...glam lah pulak nanti...lagipun ayah dia pun tak bagi.
Oklah kat sini...cam clean ajer.  Tempat pun bersih ..tak ada orang lain.  Yang buat akak yakin sebab tak nampak pun orang lelaki buat urutan yang sama..kalau idak akak cancel aaa.  Pempuan yang urut akak tu pempuan Siam kot..diam ajer..kami berbula guna bahasa isyarat ajer..
kredit gambar : sarapan TV3 di tonton.com

Kebetulan kat siaran Sarapan ada di tunjukkan camner urutan ni..takkan akak nak ambik gambar sendiri ..seksa ajer orang tenguk nanti.  

Camnilah lebih kurang cara traditional thai massage..sakit woiii sebab tak guna minyak langsung.  Bermula dari tapak kaki, di urut setiap jari..memang terasa sakit.  Bila dah sakit sangat, akak jerit awww..awww..pastu akak suruh pempuan tu jangan urut kuat sangat...slow ..slow..sambil muka berkerut menahan kesakitan.  Siksanya rasa nak step by step..tak kan nak berhenti separuh jalan.
Step yang ni akak tak bagi dia buat..takut patah riuk pinggang akak yang gebus ni :).  Sepatutnya akak pilih Aromatic Thai Body Treatment yang lebih relaxx sebab guna minyak yang beraroma.

Ada masa rasa sakit sangat..akak rasa nak flying kick ajer..tapi kecianlah pulak dia kan nanti.
Aiyo yo yo..tak berani nak gi lagi aaaa..time kaki kena lipat ni, rasa sikit sikit kat lutut sebab tak berapa baik lagi lutut yang pernah kena tebuk.

Tak nak lagi rasa pengalaman camni.  Dah rasa traumalah pulak..naik guna urutan yang lain lah pulak.

Lebih kurang cam  urutan sedap dan best sebab guna minyak beraroma yang pernah akak cuba dulu.

Tapi alhamdulliah bila lepas buat urutan ni taklah kena demam urat cam buat urutan dengan pempuan cina tu.

10 ulasan:

  1. hahaha! ye ke? sy tgk pon dah ter auww auwww, hahaha~

    BalasPadam
  2. Kalau gi SPA mesti nak relax2 kalau dah macam kena wrestling tu aiii...itu bukan nak relax Kak Ina...ahahhaa...

    BalasPadam
  3. Takutlah pula melihat gambar. Bimbang patah riuk. :-)

    BalasPadam
  4. Macam sakit sangat dah kalau ada auw.auww ni..haha, saya pun nak merasa urutan tapi tak tahulah bila..haha

    BalasPadam
  5. Tu la risau gak klu urut camgitu..tak pasal patah riuk :)

    BalasPadam
  6. dah lama tak di urusnih.. best sekali sekala longgarkan urat nih

    BalasPadam
  7. Lihat gambarnya sepertinya berbeda dengan sistem pemijatan pada umumnya..apalagi dengan pemijatan tradisional di Indonesia...

    BalasPadam
  8. hehehe..gerun pulak kalau main lipat-melipat tu, takut terkehel, tapi dia orang tu dah terlatih kan kak ina, cuma kita ni tak biasa, memang risau.

    BalasPadam
  9. dah lama tak pergi urut badan, memang terasa badan diurut...

    BalasPadam
  10. pernah belajar cara urut macam ni..memang sakit la siapa kena. tapi badan jadi ringan la sket. hehe..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers