OOO

Isnin, November 25, 2013

★Restoran Warisan Miri★

Assalamualaikum
Sekali sekali makan kat luar tak salahkan..terutama bila dompet kembung cukup bulan.
Akak dan hb tengah bincang
nak ikan apa yang nak di bakar
 
Kali ni kami gi merasa masakan di Restoran Warisan.  Kami order midin goreng belacan...sedapppp
Sotong goreng breadcrumb  pun sedap...
Pepahat pun sedap
Senarai harga ..ikut musim
Ikan ni lupa nama..nak menunggu ikan masak
 ambil masa yang agak lama
Kupang keju yang sedap sungguh...♡ makan waktu panas♥ terbaikk★★★

Restoran Sajian Warisan Miri
Alamat
Lot 537, Jalan Kipas, 98000 Miri, Malaysia

Opening hours:
Isnin – Ahad
5:00 pm – 12:00 am

Memang puas hati makan kat Restoran Warisan  ni.

17 ulasan:

  1. Tgok pun dh rasa sedap...especially tang midin goreng belacan tuh

    BalasPadam
  2. Dekorasi restoran nie pun okey jugak... dan skang nie sayur midin dah jadi feveret akak la yea

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang suka tapi akubiomed dah bagi info tak boleh makan selalu

      Padam
  3. Kak Ina, dah duk miri eh? btw kad dh selamat sampai, thanks :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yerp dah duk sini. Jemput datang yee jika ada kelapangan Nadine

      Padam
  4. Assalamualaikum Kak Ina

    menyelerakan.....

    BalasPadam
  5. Sambutan pintu gerbang restoran ini memang gempak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masa kamu kat sini tak pernah gi ek

      Padam
  6. Kupang keju tu menggoda sungguh la Kak Ina.

    BalasPadam
  7. Salam kak ina ^^ tun penah transit kat miri few months b4 pindah bintulu, ni restoran 1st yg tun pergi.. mmg sedap makanan dia :) rindu pulak kt miri, bintulu kurang happening.

    BalasPadam
  8. Apa nak buat kan tun..dah kena gi situ. Nasib baiklah hb akak ni kat miri taklah rasa boring cuma anakmkata tak se happenning kat kl

    BalasPadam
  9. habislah semua kedai makan lepas ni kena review kat sarawak. hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang dah ada akak terjah, tapi malangnya tak sedap di tekak akak..malas nak buat n3 lah titan, sebab mungkin tekak orang sini sesuai untuk mereka.

      Padam
  10. amboi kak Ina , berdua saja ke?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers