OOO

Selasa, Disember 03, 2013

Eyriqazz Belanja Kat Restoran Bisik Bisik, Seksyen 7 Shah Alam

Assalammualaikum semua

Menjadi seorang blogger memang happening, selain dari mendapat kawan dari alam maya dan dah bertentang mata, ada juga yang sudi belanja akak yang cuma blogger picisan.

Kami dah lama dah bersahabat sejak dari tahun 2009 lagi dan selalu berjumpa kat event yang di anjurkan oleh Nuffnang.  Banyak cerita suka duka menjadi blogger yang kami hadapi selama ini.

Persahabatan kami masih berterusan sehingga kini..akak berdoa agar kami sentiasa bersahabat selama-lamanya.
Restoran ni ada menyediakan  Nasi Ambang 
yang Eyriqazz kata sedap..masuk dalam JJCM tau
Nasi goreng paprik
Nasi goreng gak ni tapi ada hotdog
Rupa Nasi Ambang..akak dah biasa makan sebab arwah mil memang selalu buat kalau masa kenduri di Johor..bila tenguk bungkus camni..akak kurang selera nak rasa.

Tapi bila orang Pantai Timur kata sodap..memang sodaplah kan.
.
Satay kambing dan ayam

Terima kasih akak ucapkan kepada rakan blogger Eyriqazz yang mula-mula dulu kata muka akak garang. Semuga bertambah murah rezeki kamu anak beranak yer.
Restoran Bisik Bisik
Jalan Zirkon B 7/B,
 Seksyen 7, 40000
Shah Alam, Selangor 

Terletak di belakang Unisel Shah Alam

19 ulasan:

  1. Alhamdulillah murah rezeku kan kak...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kak Ina

    moga dua dua dimurahkan rezeki

    BalasPadam
  3. Kak Ina...rezeki kawan2 rezeki kita jugaklah ye moga2 kawan2 akan sentiasa murah rezeki.

    BalasPadam
  4. Hahaha...muka kak ina bukan garang lahh...tapi nampak serius..tu aje..but still sweet aje kalau masa berborak kan kak.... hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh yer ker Mat Gebu..seriuslah pulak ek..tak per lan kan..dah macam tu muka akak nak buat camner kan.

      Padam
  5. nasi goreng nya dua-dua nampak sedap. saya selalu jugak pegi tmpt ni kak ina tapi sy pegi resto yg lain, nasi kukus ayam berempah kak nor dan d'arab cafe, yang ada di sebelah bawah tempat tu. sedap tau set nasi kukus kak nor. kak ina cuba lah next time datang ke shah alam. nnt roger sy, boleh sy bwk gi mkn pulak... kan kan kan

    BalasPadam
  6. Balutan daun pisang memberikan aroma yang menarik selera. :-)

    BalasPadam
  7. menunya sangat menarik dan sepertinya sedap-sedap itu Kak.

    BalasPadam
  8. Saya aritu pegi ngan CIK LILY... makan mee bandung udang sedap gak..... next time bila free memang kena datang lagi laa

    BalasPadam
  9. -_- makanan semua isinya jadi laper gannn :v

    BalasPadam
  10. Owhh...boleh cuba ni.
    Jadi lapar plak tengok nasi ambeng tu :))

    BalasPadam
  11. salam kenal yaaa enak enak makananya

    BalasPadam
  12. bikin ngiler banget makananya :))

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers