OOO

Sabtu, Mei 24, 2014

Akak Nak Menang RM100,000!

Wajah gembira pemenang contest 80 Days Drink To Cash. Ramai yang dah menang pelbagai hadiah menarik tau.


Rugi tak join contest mudah Yeo's ni, mana tau ada tuah anda pula selepas ini.  Tuah ayam nampak di taji, tuah kita tak siapa yang tau kan. 

Akak pun sentiasa join contest ini sebab kami sentiasa membeli minuman Yeo's, rugi kalau tak join kan.  Mana tau lepas ni giliran akak pulak yang menang!! :) .  Doakan akak yer!



Hadiah Utama ialah RM100,000 untuk seorang pemenang bertuah, mana tau ianya boleh menjadi milik akak ataupun anda!!  

Penyertaan akan di tutup pada 31hb. Mei 2014 , pukul 6.30 petang.

Wah dah tak lama lagi ni, cuma tinggal beberapa hari ajer. Meh ramai-ramai join Contest 80 Days Drink To Cash yang mudah sangat ni.

Kalau Akak Menang 100,000


Hajat di hati hendak menunaikan ke tanah suci bersama-sama dengan orang-orang yang tersayang.
Insyallah jika ada rezeki. :)


Jom Follow 
Yeo ‘s Malaysia WeChat Akaun Rasmi (ID: YeosMalaysia) 
dan ambil bahagian dalam Contest 80 Days Drink To Cash sekarang!!





Jom layan video macam mana cara-cara nak hantar peraduan ini.


Jangan lupa folow:
Instagram : @YeosMalaysia
Wechat ID : @YeosMalaysia
Website Yeos : http://www.yeos.com.my/

p/s Kalaulah akak menang, tertunailah hasrat di hati.

12 ulasan:

  1. semangat kak Ina, saya pun joint juga

    BalasPadam
    Balasan
    1. mestilah semangat ain..berdoalah agar kita berdua berjaya yer

      Padam
  2. Semoga impian kak ina tercapai.. Tips, akak perlu bayangkan akak dapat RM100k tu setiap hari sebelum tidur.

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah camtu ek tuty..akan cuba bermimpi setiap malam :)

      Padam
  3. Semoga berjaya Kak.....RM 100K dalam genggaman

    BalasPadam
  4. Salam perkenalan. Best jugak contest ni dan hadiah pun lumayan. Jemput lawat blog saya http://alamwellness.blogspot.com. Trima kasih...

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah nanti akak terjah yer asmin

      Padam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers