Isnin, Mei 19, 2014

Produk Serum Rambut NSA Beauty Terbukti Berkesan

Assalammualaikum semua

Tentu ramai yang mempunyai masalah rambut terutama yang memakai sentiasa memakai tudung seharian di pejabat ataupun berjalan jalan sepanjang hari.  Bukan sahaja anda, akak  juga mengalami masalah yang sama bukan.


Tak tahan betul  bila  kepala mengenyam kegatalan, takkan nak buka tudung dan garu depan orang ramai kan.  Rambut pun banyak yang gugur sampai rasa bila ikat rambut, makin lama makin keciklah pulak ikatannya.



Semua masalah ni dapat di atasi dengan Vitamin Hair Serum With Damage Reversal!

Di keluarkan oleh NSA Beauty Sdn Bhd produk ni memang telah terbukti berkesan tau.

Produk rawatan rambut ini adalah berasaskan herba dan dari bahan-bahan semula jadi dan paling penting tanpa menggunakan bahan pengawet yer.  Rambut akan sentiasa kelihatan sihat dan terjaga rapi walaupun bertudung seharian.

Kebaikan  NSA  Beauty Hair Serum

  • Melembutkan dan melembapkan rambut
  • Menyinarkan rambut
  • Rambut mudah di urus
  • Menggelakkan dari rambut bercabang
  • Merawat rambut rosak akibat bahan kimia & alat pendandan rambut
  • Melebatkan rambut
  • Rawat masalah rambut gugur
  • Menghitamkan rambut
  • Melindungi rambut dari sinar UV




ANTARA KELEBIHAN PRODUK :

  • Kulit kepala menjadi bersih dan sihat serta merapikan rambut yang kusut.
  • Masalah rambut bercabang  dan berbuah tidak ada lagi.
  • Menghidupkan sel-sel akar rambut serta mengelakkan rambut dari lesu dan tidak bermaya.
  • Pertumbuhan rambut baru serta menyelesaikan masalah rambut gatal.
  • Menghilangkan sakit kepala, stress dan juga migrain serta mengurangkan demam panas.
  • Yang paling best dapat merawat dan mencegah uban..al maklumlah dah berusia 50 series ni dah tentu uban dah mula ada kan.
Tak percaya!!
Meh tenguk testimonial baik punya dari penggunanya.

testimoni yang menggunakan hair serum ni




Vitamin Hair Serum dengan teknologi Damage Reversal oleh NSA Beauty memang telah 100% terbukti berkesan dalam masa 14 hari sahaja!



Harga serum ni cuma RM75.00 sahaja dan boleh bertahan sehingga 2 bulan.

Berita baik untuk pembelian pertama yer, ada diskaun 10%, caranya anda cuma langgan newsletter di www.beautymart.my

Apalagi jom dapatkannya sekarang juga.

Untuk maklumat lanjut :


Facebook : NsaBeautyOfficial
Jangan lupa LIKE sekali yer

Pembelian Online http://www.beautymart.my/products/nsa-beauty-hair-serum

atau 

SMS/WhatsApp "VHS" ke 010-8805320

6 ulasan:

  1. orang lelaki pun ada juga masalah kelumumur,,, boleh pakai tak???

    BalasPadam
  2. stokis paling dkt d miri d mana ye...?..d emart ada tak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena beli online tanpa nama..emart mana ada :)

      Padam
  3. saya rasa saya tertarik dengan produk ni ... hmm..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau syaifuddin tertarik bolehlah order kat no dan link yang akak beri tu yer

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers