OOO

Ad

Jumaat, Jun 06, 2014

Miri Handicraft Centre

 Assalammualaikum                                          
Kalau nak beli ole-ole sarawak kat Miri, akak cadangkan pergi ajer kat Miri Handicraft Centre.  Akak selalu bawa tetamu kat sini ajer sebab semua ada kecuali ikan terubuk dan sewaktu dengannya yer.
 Pelbagai barangan yang menarik terdapat kat sini, dari kain batik, t shirt, key chain dan juga pelbagai kraftangan penduduk tempatan.
Memang rambang mata dibuatnya.  Kat sini kena gak tawar harga..terutama barangan yang berharga ratusan ringgit


Raja Road
98000 Miri Sarawak

11 ulasan:

  1. Dahulu saya pernah bawa balik 2 edang iban diperbuat dari mata gergaji balak.

    BalasPadam
  2. kalau pi miri memang wajib beli ikan terubuk masin dan beras bario. terbaikkkk. salam kenal kak ina!

    BalasPadam
  3. apa la komen atas ni yer?

    Tak pernah sampai Miri lagi....

    BalasPadam
  4. Wah...mesti pergi ni bila sampai Miri..hihi

    BalasPadam
  5. Pergh...Byk gak pilihan cenderamata....I like to collect Shirt....Nice shirt...

    BalasPadam
  6. kawan saya cakap di miri harga barang agak murah juga..saya belum pernah jejak kaki tapi teringin pergi sebab asyik dengar cerita kawan sahaja. macam best sahaja.

    BalasPadam
  7. Memang banyak pilihan barang cenderahati pinor mata nk pilih, syiok beli ni hehe...

    BalasPadam
  8. banyak macamnya dan cantik-cantik ya, terima kasih sudah berbagi

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers