OOO

Ad

Rabu, Jun 04, 2014

Wordless Wednesday




11 ulasan:

  1. kak tergoda dan terliur kak tengok udang nih...

    BalasPadam
  2. udang belah belakang, udang ketak-ketak?

    BalasPadam
  3. menjejes jejes ailio tgk udang tu....sedapnya la haiii

    BalasPadam
  4. Didalam gambar itu adalah udang Kara kan kak?

    BalasPadam
  5. kalau kat semenanjung ni mahu beratus seekor.tak mampuuu aiii...huhuh...

    BalasPadam
  6. ALLAH ALLAH

    terpaku saya menengok lobster ni

    penah makan sekali je kat kedai manhattan fish market, sayangnya rasa lonster tu macam hangit

    sangat teringin nak rasa lobster fresh

    doakan ada rezeki saya ke miri ya kak ina

    BalasPadam
  7. assalamualaikum kakina...wah besarnya udang kara tu mesti sedap rasanyakn...:)

    BalasPadam
  8. Agak menarik juga lobster ni.. selalunya harga dia agak mahal juga.. rasanya nak rujuk resepi mana sesuai untuk sesuaikan dengan menu lobster ni.. huhu http://www.wom.my/saji/

    BalasPadam
  9. Macam sedap je.... macam sedap je.... Besarnya lobster tu... Terliur saya tengok...hihihi

    Khasiat Collagen Powder Shaklee

    BalasPadam
  10. Terliur Ambe tengok...Pergh...lobster plak tu...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers