OOO

Ad

Khamis, September 25, 2014

Pakcik Wan Cafe Lutong Miri

Assalammualaikum

Dah lama dah pekena kat Pakcik Wan Cafe ni, Onie yang dah duk kat Miri lebih kurang 5 tahun ajak akak ke sini.  Akak pernah baca pasal cafe dari blog arwah Jai@Azhar...arwah kata kat sini fofolur dengan mee kolok yang sedap sangat.

Oleh kerana tak tau nak makan apa, akak minta kuehtiaw ni sebab tenguk orang kat meja sebelah makan cam sedap ajer.  
Onie makan mee ni, macam sedap ajer 
dia makanmee kwantung special 

sebab ada wantan sup
kegemaran Onie, kaki ayam..macam best jer tenguk dia mamam, akak tak berapa gemar makan, yang gemar suami akak.  
 kueytiaw seafood marudi..memang sedap
terjumpa geng fb
Kebanyakkan menu ala ala masakan china, ramai gak orang kat cafe ni.


Menu popular mee sapi dengan sup special, sapi tu daging lembu tau.

PAKCIK WAN CAFE
LOT 567,GROUND FLOOR, 
JALAN PASAR,
98100 LUTONG SARAWAK
TEL 085-651154

3 ulasan:

  1. Macam nak try tapi jauh la plak nk seberang laut, nice info. Lain kali pi sarawak boleh letak dalam watchlist.

    BalasPadam
  2. Kak Ina, tengok kuah kuetiau tu pekat pekat macam tu, mesti sedap, nak nak panas panas, peh... meleleh

    BalasPadam
  3. kaki ayam tu masak apa? masak kicap ke?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers