OOO

Rabu, Oktober 15, 2014

Lazada Online Shopping Memang Best

Assalammualaikum semua

Dari dulu lagi ada pelbagai gossip/isu hangat di perkatakan tentang Lazada Malaysia , terutama isu mengenai barang yang di beli lambat sampai. Ada yang sampai berminggu-minggu tau, punyalah teruk servis Lazada Malaysia masa tu.

Sampaikan akak merasa takut nak mencuba membeli secara talian kerana takut duit habis barang yang di bayarin tak sampai.  Kang menyesal tak sudah dibuatnya.
Tapi akak tekad hati nak mencuba, akak beli tiga barang dengan menggunakan voucher Lazada yang akak dapat.
Cari pun cari akhirnya terkenan dengan mop yang mahal ni.  Nak gak merasa kann, dah penat dah guna mop yang kena putar sendiri tu.
Barang kedua yang akak redeem ialah pisau ceramik.  Ingin gak nak merasa pisau ceramik yang harganya boleh tahan sebab selama ini akak guna pisau tak pun RM10.00.  Nanti boleh potong memotong guna pisau ceramik ni sambil bervangan cam chef fofolur yang selalu keluar kat tv tu.

Macam biasa orang perempuan ni kan suka beli barangan dapur.

Kuali Tefal ni harganya boleh tahan, selalu beli masa offer jer, bila tenguk Tefal ni ada offer, akak pun ambik gak, nanti feeling masak cam chef fofolur. :)

Begtangan tu pun ada dapat gak voucher dari Zalora sebab buat N3 online shopping tahun lepas, tu pun dah buat N3 mengutuk Zalora baru dapat.  Kalau tak buat N3 ada jer alasan.

Ok kan..akak dah cuba, anda tak nak cuba ker Shopping Online kat Lazada ni?

Sekarang ni kat Lazada ada jual Apple iPhone 6. Yang bestnya dapat diskaun RM200 tau. Banyak lagi barangan yang menarik ada di lazada.com.


13 ulasan:

  1. wahh..

    rajin shopping barang dapur nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. orang pempuan camtulah gamaknya titan oii

      Padam
  2. Shopping sakan kat lazada. hehe

    BalasPadam
  3. Saya pun rajin bershopping dan cuci mata barangan di Lazada. :)

    BalasPadam
  4. Bestkan kak ina..sy pun baru terima brg tpi yg return haritu..pisau kita sama ler..jom shopping hehhe

    BalasPadam
  5. akakkkk lama tak tinggal komen di blog ni.. rupanya akak dah pindah ke Sarawak yer. hehehe.

    BalasPadam
  6. tefal...waa...syoknya kalau murah...saya pun x berani nak beli online...biasa tahan diri je kak

    BalasPadam
  7. beshnya shopping guna voucher tu ;)

    BalasPadam
  8. Tempat yang menarik untuk shopping, tak yah dah nak kluar duit minyak nak pegi shopping complex.

    BalasPadam
  9. saya pun tak berani beli dengan lazada sebab macam-macam dengar..lately rasa dah semakin bagus service..

    Mop tu sangat menarik hati untuk dibeli..

    BalasPadam
  10. saya baru je cuba semalam, setelah sekian lama dok berpk. Order 3 barang, satu tu dah sampai hari nie. hopefully lagi2 pun akan cepat smpi..overall, servis not bad.

    BalasPadam
  11. Salam. Jumpa blog akak drpd google ttg beg coach. Lepas tu baca ttg lazada ni, berminat pulak nk browse kat sana. Sgt jrg beli brg online.

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers