OOO

Ad

Isnin, Oktober 20, 2014

Signature Grilled Beef Steak Kenny Roaster-Indah Khabar Dari Rupa

Assalammualaikum semua

Tiba tiba tekak mengada gada nak makan beef steaklah pulak.  Dulu-dulu pernah rasa kat Kuala Lumpur, puas hati sebab steak besar.  Kenyanglah jugak.
 Kebetulan suami ajak beli sesuatu kat Bintang di Miri, bila perut lapar akak ajaklah suami ke Kenny Roaster Restoran ni,  Dengan penuh teruja akak orderlah  Beef Steak ni dengan harapan apa yang di order samalah cam dalam gambar.
Walaupun  kat flyers kata Products shown are for illustration purposes only, patut patutlah kan, camni jer rupanya.  

Dahlah steak nipis bebeno, garlic butter mixed veggies camtu jer rupanya, brokoli  dan kobis bunga cam di  dadu ajer tak sebesar dalam gambar.  

Patut-patutlah sebab mereka patutnya puaskan hati pelanggan, bukannya free tapi di bayar. Memang tak puas hati sangat, frust sungguh, mereka patut menjaga kualiti makanan yang di hidangkan kepada pelanggan mereka.

Memang tak tertunailah hasrat di hati.

14 ulasan:

  1. camtu presentation nya?
    makan beef steak kat uptown lagi cantik presentation nya, dan murah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah pasal..sakit hati betul..dahlah mahal

      Padam
  2. aduhhh terus lapar..
    kena cuba ni

    BalasPadam
  3. fuhh..

    terus meningkat lapar malam ni dibuatnya..

    BalasPadam
  4. Baru sekali makan set Kenny Rogers. Not bad at all. :)

    BalasPadam
  5. Apabila makan kat restoran macam nie memang kena redha je kak.Tapi kat kenny roger muffin dia memang sedap kan...

    BalasPadam
    Balasan

    1. Kat kl akak makan ok jer ..kat sini teruk betullah.

      Padam
  6. Jauh benor beza gambar ngan yang betulnya

    BalasPadam
  7. terkadang ikut kedai juga akn. nasib2 gitu..tapi kalau dah rupa itu, memang rasa tertipu jugalah. hm..

    BalasPadam
  8. Indah kabo dari rupenya isk2, Bisness makanan ni berkaitan servis dan kualiti kalu out memang tak boleh tahan lama berniaga

    BalasPadam
  9. jarang makan kat kenny rogers :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers