Isnin, Disember 08, 2014

Ke Bintulu Sarawak

Assalammualaikum
Dari Miri ke Bintulu mengambil masa lebih kurang 3 jam, jalan raya dalam keadaan baik.  Yang seronoknya walaupun cuti kat sini tiada kesesakan macam kat sana.
Suami dah pernah sampai ke Bintulu jadi kami tak ada masalah nak cari tempat makan
Dah nak sampai ke Bintulu, oleh sebab perut dah berkeroncong kami  pergi ke cafe berdekatan Tune Hotel dan suami akakmakan nasi goreng madu tiga kat SINI
Oleh kerana kami tak book hotel, kami main redah jer ke Parkcity Everly Hotel Bintulu
nasib baik ada bilik kosong lagi
Akak mengambil kesempatan jejalan 
kat waterfront Bintulu
Imran dan suami cam biasa berenang
akak tunggu sampai matahari terbenam baru pulang semula ke bilik.  Malam kami makan di satu restoran tapi tak sedap, jadi tak payahlah akak share mana tempatnya.

Lepas makan kami round-round nak tenguk apa yang ada kat Bintulu.  
antara sarapan pagi yang akak cuba
sedap dim sum ni

4 ulasan:

  1. Macam best je jalan2 sempena cuti sekolah ke sini.

    BalasPadam
  2. Antara tempat yang saya pernah lawati semasa bertugas di Sarawak beberapa tahun dahulu.

    BalasPadam
  3. Wah syok juga kalau berjalan-jalan di tempat orang..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers