Sabtu, September 24, 2016

The Biggest PONEY Warehouse Sale (28 September-3 Oktober 2016)

Yeszaaa

Jualan gudang terbesar PONEY kembali lagi.
Koleksi pakaian kanak-kanak PONEY memang sangat menarik kerana terdapat pelbagai pilihan , kelainan dengan kualiti serta material yang baik dan bersesuaian dengan kanak-kanak.


Sempena dengan jualan gudang ni, PONEY menawarkan banyak pilihan kanak-kanak lelaki dan perempuan.    

Selain daripada rekaannya yang menawan, pelbagai warna yang menarik, pakaian PONEY tahan lasak, kain lembut dan serap peluh.  

Dah tentu setiap ibubapa menantikan peluang untuk mendapatkan pakaian PONEY yang berkualiti dan tahan lasak untuk anak-anak tersayang.


Jualan Gudang/Warehouse Sales Poney
  • Tarikh : 28 September - 3 Oktober 2016
  • Masa Jualan10 pagi-7 malam
  • Alamat No. 19, Jalan SP 2/7 & Seksyen 2, Taman Serdang Perdana, 43300 Seri Kembangan, Selangor
(We're at the open space car park right in front of PONEY Garments HQ, Seri Kembangan!)

Pelbagai rekaan akan di jual dan harga barangan yang di tawarkan dari serendah RM5.00 sehelai.
Wah cantiknya untuk gegirl kan, bolehlah akak grab untuk cucu akak Humairah. Sweet sangat design baju ni kan.

Jangan lepaskan tawaran sehebat ini, pakaian jenama Poney seperti yang kita tau memang bermutu tinggi, rugi kalau tak pergi.

Jika anda membeli lebih dari RM150.00, dapat free PONEY membership tau.

Untuk maklumat lanjut boleh ke Facebook

Jangan risau sesat, guna ajer  Waze to "Poney Garments Sdn Bhd"


1 ulasan:

  1. alahai kak ina.. banyaknya memborong... kita jauh boleh tengok je la..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers