Rabu, November 16, 2016

Parcel of Joy Dari Lazada Malaysia Sempena Lazada Online Revolution

Parcel of Joy Dari  Lazada Malaysia Sempena Lazada Online Revolution

Senang sebenarnya beli online ni, sebab tak payah buang masa dan berjimat dari segi duit minyak, kan minyak dah naik harga.  

Tak payah berasak asak nak gi membayar...tak payah bawa anak gi beli barang sebab tau ajerlah kan, kalau bawa anak anak mereka dah tentu paw barang sehingga terlebih budget.


Sempena“Lazada Online Revolution” yang bermula dari 11 November ni sehingga 12 Disember 2016 ada pelbagai tawaran yang hebat tau. Ada pelbagai barangan berjenama yang terkenal dan di percayai serta beraneka produk yang berkualiti

Banyak potongan harga yang di tawarkan kalau tak percaya jom aa tenguk kat “Lazada Online Revolution” sekarang juga.




Sempena “Lazada Online Revolution”, Lazada Malaysia telah memberikan kepada blogger terpilih menerima Parcel of Joy.  

Punyalah gembira rasa hati terpilih, riang sungguh bila menerima pelbagai barangan dari perlbagai jenama. 

Untuk ibubapa yang mempunyai anak anak yang kecil dah tentu memerlukan MamyPoko Gentle Cleansing Wipes.  Senang nak bersihkan baby bila buang air dan bila makan .  Nak beli kat SINI

Imran suka sangat gadget speaker dari logitech model X100 kerana ia mempunyai bunyi yg jelas dan bass yg kuat,bunyi tidak pecah apabila dimainkan pada max volume.  Ada pelbagai pilihan yang menarik, pilih ajer kat SINI

Ira pula rasa happy sebab dapat gunakan Dual Drive m3.0 dari SanDisk kerana dia dapat menggunakannya pada laptop dan juga telefon bimbit. 

Ia memudahkan untuk menyiapkan assignment atau menonton video di talipon bimbit.
Jom beli untuk anak anak yang sedang belajar kat SINI

Kat rumah akak ni, memang banyak peminat MILO, baik anak dan menantu, ada promosi kalau beli MILO Promotion Bundle, kalau beli dapat hadiah percuma semua ni.

MILO 1KG x1, MILO 3IN1 30's x1, MILO KOSONG 18's x2, MILO CAN ORIGINAL 240ML x6  

Boleh beli kat SINI.


Untuk pelanggan pertama boleh guna voucher ni

Senang bukan bila dapat beli pelbagai barangan untuk keluarga tanpa keluarkan peluh dan tenaga.

Meh aaa beli kat  “Lazada Online Revolution” 


2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers