OOO

Rabu, Februari 01, 2017

Homestay Murah Di Port Dickson (Maya Apartment Bay View Villas)

Assalamualaikum

Cuaca mendung sekarang ni, nasib baiklah sekarang ni dah ada kedai dobi layan diri, nak keringkan baju pun senang tak macam akak dulu, jenuh aa kain baju nak tunggu kering sebab guna tangan.😖

Syukur alhamdulliah, akhirnya siap gak apartment kami di 😍 Maya Apartment Bay View Villas di , Batu 7, Jalan Pantai, Port Dickson

Homestay akak terletak tak jauh dari Pantai Teluk Kemang dan pantai yang lain. Rumah akak ni kat tingkat 1, kalau nak exercise naik ajer tangga, kalau tak larat ada lift.

Jika penat mandi mandi di pantai boleh lepak di homestay akak ni, layan mandi kat kolam renang pulak.  Boleh berenang kuak lentang bersama keluarga tersayang.

Kemudahan yang ada di sini bakal memuaskan hati anda.
 Meja makan dan peti sejuk😏
Mikrowave, pembakar roti, dan cerek letrik 
termasuk gelas, mug dan pinggan s

Master bedroom ada toilet, kipas dan air cond😗
 Bilik kedua ada kipas,air cond😙
Iron juga ada di sediakan
 njoi pun ada, kat ruang tamu ada juga kipas dan aircond😘
boleh bersiar siar 


Bawalah joran, mana tau ada rezeki macam kakak dan abang ini😍

Jangan risau pasal makan minum sebab kat luar apartment banyak kedai makan dan kedai serbaneka. 

Parking pun senang, selain dari itu di sediakan juga toto, extra bantal dan 4 helai tuala.

Harga cuma RM200 untuk weekday, RM250 untuk weekend dan public holiday. (maksimum 6-8 orang)

Jika ingin membuat tempahan deposit diperlukan sebanyak RM50 (untuk sehari).
Wang deposit tidak dikembalikan jika tempahan dibatalkan.

Baki bayaran perlu dijelaskan sebelum check in.
Check in 2.00 petang
Check out 12 tengahari

Selepas pembayaran deposit sila wassup/sms
Nama
Tarikh tempahan 
Jumlah hari penginapan 

Untuk orang islam sahaja.

Wasup/sms : 019 3674831
Kak Ina

p/s kalau lebih dari satu hari ada harga kasih sayang yer😏Untuk jangka lama pun boleh ada diskaun

Alamat Bay View Villas Condominium
Batu 7, Jalan Pantai, 
71050 Port Dickson
Negeri Sembilan


gpsGPS:

2.474514101.855974

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers