OOO

Rabu, Februari 07, 2018

TABUNG GOOGLE ADSENSE HAMPIR PENUH-SYUKUR ALHAMDULLIAH

Assalamualaikum semua

Yang membuat semangat berblog tak luntur adalah sebab ada sumber kewangan boleh kita dapat walaupun bagi blog akak ni ambil masa berbulan nak cukup 100 Dollar.  

Mungkin bagi orang yang bekerjaya jumlah ni apalah sangat, tapi bagi seorang uwan yang tak bekerja, jumlah ini membuatkan akak happy.



Sekarang ni update blog tak seghairah dahulu, update pun weekdays jer, weekend ashik menjengkit dan sibuk kemas homestay di Teluk Kemang Port Dickson.

Pertamakali dapat   Cash Out memang happy sangat pada tahun lepas.  Sape tak suka bila hasil kerja kita membuatkan tabungan bertambah.

Jomlah join GOOGLE ADSENSE

2 ulasan:

  1. saya pun baru berjinak-jinak dengan google adsense. Sekarang ni tengah tunggu PIN sampai di adress

    BalasPadam
  2. macam mana nak join google adsense nih kak?

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers