OOO

Rabu, April 28, 2010

Road Trip with My Broadband

Sekarang ni kalau tak ada internet memang payah..dah jadi kebiasaan dah kalau sehari tak melayari internet boleh meroyan dibuatnya.

Dulu-dulu kalau melayari internet guna broadband TM dial up..kalau gi jejalan memang payah sebab tak ada broadband yang boleh di bawa ke mana-mana.  Sekarang ni dah macam-macam broadband yang ada di pasaran.

Pilihlah ajer yang mana satu...nak maxis ker..nak celcom ker..macam sekarang akak guna tm streamix..memang susah nak bawak gi ke mana-mana.  Kalau balik kampung ker ataupun gi jejalan luar dari Kuala Lumpur memang tak merasalah nak melayari internet.

Kena cari juga satu broadband..senang nanti nak update blog.  Kalau ada broadband kita nak tenguk e mail ker..nak baca blog member ker...atau pun nak cari tempat makan, hotel pun senang.

Kalau nak guna internet kita boleh guna broadband wiggy P1 wimax ni..sebab dia ringan dan mudah hendak di bawa. Tak ada wayar pulak...boleh masuk dalam poket seluar ataupun poket baju sebab dia kecik betul...bayaran pun taklah mahal sangat.  Jomlah kita bertukar ke P1 wimax ni.

Ep 8/49 - Project Alpha S2
Ep 9/49 - Project Alpha S2


Ep 10/49 - Project Alpha S2

 

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

3 ulasan:

 1. ni versi saya :'(

  http://pia-pinkylita.blogspot.com/2010/04/project-alpha-instant-cash-blogging.html

  BalasPadam
 2. Assalamualaikum Kak Ina

  dunia semakin canggeh
  he he

  Wassalam

  BalasPadam
 3. Hi KakIna!!! hru doing there dearie??? Love is back again...but with bad internet connection right now!

  Wish U are okey there, missed ur posts!

  BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...