OOO

Selasa, Ogos 31, 2010

" Are You Moist Enough? "

 Kulit anda merasa kering?  Inginkan kulit lembab seperti kulit bayi.  Jawapan kepada masalah ini ada jawapannya.  Losyen Vaseline adalah penyelesaiannya.


Vaseline telah melancarkan empat losyen yang baru iaitu total moisture, intensive rescue, aloe cool and fresh dan healthy white untuk keperluan kulit yang berbeza.  


Setiap orang mempunyai masalah kulit yang berbeza, jadi Vaseline telah mencipta losyen yang berbeza dan di rumus khas untuk melindungi kulit kita supaya lembab selalu.
 • Losen lembap Total Moisture dilengkapkan dengan vitamin E, kacang soya dan oat yang melembap setiap lapisan kulit dan menjadikan kulit halus, lembut dan sihat.

Bagi Intensive Rescue pula mengandungi glycerin yang serta-merta memberikan kelembapan pada sepanjang hari. Formula ini membantu memulihkan kulit kering.

Aloe Cool and Fresh diperkaya dengan daun lidah buaya dan timun yang menjadikan kulit lembut dan bersinar sambil melembap.


Healthy White mengandungi serum yogurt dan vitamin B3 dengan perlindungan cahaya matahari yang mengembalikan kecantikan kulit.

Kenapa perlu  ada  Vaseline di setiap rumah?
Kerana Vaseline boleh melindungi kulit selama 24 jam supaya  keseluruhan kulit yang kering akan menjadi lembab dan sehat.
Bila sudah berusia barulah akak terasa  rugi kerana tidak menghargai kulit akak sebab akak mengabaikan penjagaan kulit cuma pentingkan kecantikkan muka sahaja.

ABOUT VASELINE
Pertama sekali dihasilkan pada 1870, Vaseline adalah salah satu produk Unilever yang paling terulung dan kini terus menjadi jenama yang sinonim dengan penjagaan dan pelembapan. 

Hari ini, Vaseline merupakan barangan penjagaan kulit yang dipercayai dan terulung, menjadikannya salah satu produk pasraan global yang terunggul. Vaseline boleh didapati di lebih 90 negara seluruh dunia dan merupakan produk Unilever (Malaysia) Holdings Sdn Bhd, jenama bagi kebanyakan barang-barang rumah di Malaysia.

Kenapa  Vaseline jadi pilihan ?
Pertama kali di hasilkan pada tahun 1870, Vaseline merupakan salah satu produk Unilever yang paling terulung dan kini terus menjadi jenama yang sinonim dengan penjagaan dan pelembapan.  

Wah lama kan Vaseline bertahan di pasaran selama 130 tahun dan ini telah terbuktiVaseline merupakan jenama yang bermutu dan boleh di percayai dan telah di gunakan seluruh dunia sejak dari dahulu lagi.
Sebab itu wanita wajib menggunakannya agar kulit kita merasa lembab sentiasa kerana masa muda tidak akan berulang kembali. 

Janganlah di abaikan keperluan kulit kita. Hargailah kulit kita dan pastikan kulit kita sentiasa lembab dengan Vaseline.
Bukan ajer akak  gunakan Vaseline tau.. suami dan anak-anak  pun menggunakannya terutama bila cuaca panas sebelum keluar dari rumah.
Sebab cuaca kering memang boleh mengeringkan kulit dan setelah di sapu vaseline kulit tetap lembab.


Kami bukan sahaja menggunakan vaseline di tangan dan kaki tetapi menyapunya ke seluruh anggota badan.
Di rumah juga kita patut menggunakan vaseline kerana kulit orang dewasa  dan tidak terlambat untuk menggunakannya secara harian untuk memaksimumkan kulit anda sebelum ia menjadi kering sebelum tiba masanya.

Bila di pejabat memang patut menggunakan Vaseline kerana hawa dari pendingin udara memang boleh mengeringkan kulit dan bila menggunakan Vaseline kulit menjadi lembab dan ianya boleh melindungi kulit sepanjang hari.
 Jadi hargailah kulit anda sebelum kulit anda mengalami proses penuaan yang biasanya bermula di leher dan di tangan.  
Gunakan setiap kali , setiap hari dan setiap masa.  Jangan menyesal yer bila kulit tidak di rawat dengan sempurna ia akan menjadikan kulit kita menjadi kering seperti daun yang gugur kekeringan.  Untuk mengelakkannya  gunakan  Vaseline sekerap yang mungkin.
Vaseline...dulu...kini dan selamanya. Memang sesuai untuk di sapu ke seluruh anggota badan setiap hari.

Dapatkan Vaseline hari ini juga.

3 ulasan:

 1. Salam Kemerdekaan Kak Ina

  pernah gunakan di Makkah

  BalasPadam
 2. hi kak ina,
  mmg bestlah vaseline ni. nak belilah sebelum kulit mengering~

  BalasPadam
 3. hebat promotion tu..good luck for the contest ..sila lawat blog saya..

  BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...