Happynya Firdaus (mewakili akak) dapat gi ke party Astro B.yond IPTV Hollywod dan Celebrities Party yang lalu.
B.yond IPTV Concept Store, Solaris Mont Kiara
Tempat bloggers menghabiskan masa pada Saturday Night
Bermacam-macam gaya bermacam rupa
di Astro Byond IPTV Hollywood & Celebrities Night
29th October 2011 tarikh eventnya
Terima kasih Nuffnang kerana jemput semua
Bloggers yang hadir merasa gembira
Dapat berjumpa berkenal mesra
Pagi hari makan kueh keria
Makan sekali dengan bubur
Captain America dan Princess Leia
salah satu selebriti Hollywood yang fofolur
Makan pucuk paku kayu meranti
Tenguk tv sambil lipat kain
para hadirin setia menanti
Tenguk tv sambil lipat kain
para hadirin setia menanti
sambil berkenalan antara satu sama lain
Eyriqazz, Joe blogger fofolur
Eyriqazz di kenali juga mat tiger
sambil makan sambil sambil berhibur
entah apa yang di gossipkan
ADAM C(DJ hitz.fm) bertanya soalan mengenai astro b.yond IPTV dan Joe telah berjaya menjawabnya..dah tentulah dapat hadiah
Eric Foo - Vice President of IPTV Sales & New Media Business memberi ucapan dan memberi penerangan mengenai perbezaan di antara Astro Satelite Broadvast dan Astro B.yond IPTV.
Semua bergaya sambil berangan
Kononnya macam pelakon selebriti
bloggers berkumpul nak dengar penerangan
Kononnya macam pelakon selebriti
bloggers berkumpul nak dengar penerangan
Contest Who Kidnapped Kak Limah akan disertai
Bila dah bergaya tak kenal rupa
Sebab itu ada yang tak perasan
Bermacam gaya bermacam rupa
Berpenat lelah menanya soalan
Sebab itu ada yang tak perasan
Bermacam gaya bermacam rupa
Berpenat lelah menanya soalan
Berbaloi-baloi pemenang kumpulan ini dapat voucher sebab jadi pemenang Contest Who Kidnapped Kak Limah
Concept Store di Mont Kiara..selesa sungguh tempat ini
Salah satu siaran(Star Movies) yang ada dalam HD
Pemenang The Best Slogan ialah SamuelChew..beliau memenangi iPad
5 orang finalist Best Dressed Female
Pemenang Astro Beyond IPTV Best Dressed Female ialah Peggy Carter
finalist Best Dressed Male sedang berdebar menunggu keputusan
Pemenang for Best Dressed Female and Male telah berjaya membawa pulang TV LCD.
Apakah Astro Beyond IPTV?
Apakah Astro Beyond IPTV?
Tentu korang dah tau yang ASTRO telah pun mengeluarkan Astro Beyond IPTV..betul tak?
Dan dah tentu korang dah biasa tonton, dengar dan dah tau tentang Astro Beyond di mana kita mampu merekod dan menonton tayangan secara HD yang gambarnya memang cantik sungguh dan berbeza dengan kualiti gambar yang kita tonton jika tidak ada Astro Beyond.
Sekarang ini Astro Beyond IPTV telah menawarkan perkhidmatan generasi baru dengan 5 kelebihan yang hebat seperti yang di senaraikan di bawah ini.
Kelebihannya ialah :-
- Ada 130 channel/rancangan/saluran yang boleh korang pilih tau.ishhh.memang banyak pilihan betul tak.
- VOD-Video on demand...kita boleh tenguk video di laman web yang telah diberi oleh Astro
- Pastu korang boleh record rancangan kegemaran korang kalau korang tak berkesempatan menontonnya ataupun jika korang sibuk buat kerja rumah macam suri rumah cam akak ni.
- Yang paling best sebab boleh surfing internet..laju giler pulak tu sehingga 30Mbps tau...fuh mesti kalau tenguk youtube taklah buffering ajerlah kerjanya.
- Dalam masa yang sama boleh dapat talian talipon sekali tau..fuhhhh memang berbaloi kan..semurah 10 sen kesemua rangkaian dan diseluruh negara
Kalau sesiapa yang dah ada Astro Beyond, korang boleh upgrade dan ambik Astro Beyond IPTV ini.. sebab lepas ni korang ada add on dengan kelebihan yang super hebat lagi kat bawah ni :
Wah hebat memang hebat ....
tentu korang boleh tenguk drama/movie yang korang dah record dan pada yang sama korang boleh tulis N3 blog sambil upload gambar di ruang tamu ...tak yahlah duk depan pc yang ada dalam bilik..cam akak buat sekarang ni.
tentu korang boleh tenguk drama/movie yang korang dah record dan pada yang sama korang boleh tulis N3 blog sambil upload gambar di ruang tamu ...tak yahlah duk depan pc yang ada dalam bilik..cam akak buat sekarang ni.
Memang mudah bukan?

Selalunya kalau p event nuffnang mesti jumpa firdaus...
BalasPadamtak pernah lagi rasa tegur kak...
hopefully pas nie, ada can.. he he he..