OOO

Isnin, April 26, 2010

Akak talak sombong

Lepas acara Gatsby pada 7hb lepas .....akak banyak dapat kenalan baru...akak tak tahulah samada mereka ni silent reader ker ataupun baru pertama kali datang ke blog akak.   

Yang bergambar/akak ambil gambar bersama mereka ... mereka memang dah kenal dengan akak.  Rajin singgah dan  ada yang selalu sapa menyapa  ke shoutbox dan rajin  pula bagi komen.

Akak suka blogger macam tu.  Bila jumpa tak takut ataupun segan nak jumpa akak.  Hairan jugak akak kenapa pulak bagitau macam ni..

Ala kak...seganlah..akak banyak body guard..ooo
Nilah kot body guard akak yang di katakan oleh mereka tu kot..
sampai sekarang masih ada lagi yang komen
 zuriey hai kakina.. jumper ari2 masa kat gatsby.. tapi segan nak tegur" 
la.....tak payahlah segan nak tegur akak..akak ni peramah..
tak percaya tanya bodyguard/tali barut akak..
tenguk gambar ni macam akak nak siku ajer anu sholin tiger kan...kwang..kwang..kwang..
  hi kak..aritu nmpk kt gatsby nye event..slm kenal.. ..
laa..kenapa tak tegur...cuber tenguk mulut akak 
ashik pot pet..pot pet ajer...
akak selalu senyum...
tak kenal maka tak cinta
akak happy good lucky..
 akak belum setaraf redmummy ataupun
tak setaraf  lagi dengan Azwan Ali tak aperlah ..lepas ni jangan kata segan, malu nak jumpa akak yer. 
mat indon suker terjun lombong 
pastu bunyilah siren ambulan 
akak talak sombong,akak talak eksyen

Gambar ada yang   cilok dari blog daydeck.

30 ulasan:

  1. ermm...tuee arr..akak mmg veryy the peramah..but..kiter lakk veryy the pemalu....cam nerr tueee...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kak Ina

    siapa kata kak ina sombong
    kan dah dekat 500 followers tu
    muka manis tentu ramai kawan

    Wasslam

    BalasPadam
  3. saya segan segan gaks nak tegur... tapi, saya bantai jer. hihihi

    BalasPadam
  4. akak mmg selalu kena kepit.. ehehe..

    BalasPadam
  5. ya allah..sabar ajelaa..haha..siapa cakap kak ina kl sombong memang silap besar!!ni jaminan dari CEO Kueh Tart!!haha..

    Padahal masa mula2 jumpa pun saya pun segan2 nak jumpa..haha..tapi sekali dah berbual..ya allah..saya pun macam terlupa..macam terfikir."ehh,aku kenal kak ina kl ni dah berapa tahun eh?"haha

    Kak ina ni bukan sahaja ramah dalam blog..kat luar blog pun ramah rupanya..rugi siapa yang tak tegur..tak kering gusi babe!!

    Jaminan 100% kak ina kl best..
    Sendra
    CEO Kueh Tart.

    BalasPadam
  6. salam. Bila lah kakpah nak jumpa ina plak agaknya..

    BalasPadam
  7. kak ina sombong sebab taknak jemput saya makan lagi

    BalasPadam
  8. salam ct_nurmarlissaa ..ala janganlah jadi se orang pemalu..malu patut ada pada diri kita..tapi tenguk keadaan lah yer.

    Mualaikummusalam Rozali...follower tu taklah seramai orang lain. Waduh seronoknya bila kamu kata akak ni muka manis...ada orang kata pulak muka akak garang..sabar ajerlah..


    salam maksu..nasib baik kamu tegur..kalau idak..taklah ada gambar kita berdua ek..

    salam Jard..oh ye ker camtu..


    salam sendra...amboi kemain promote akak ek..tq sendra..seronok juga dapat jumpa kamu hari tu.

    salam kak pah..nanti kalau ina gi ke bangi ina ingat nak singgahlah ke tadika kak pah..boleh ker?

    BalasPadam
  9. kak ina memang malatop...
    satu kl bakal kak ina takluk nanti...hahahaha...kak ina talak sombong punya tawwww...kak ina sporting habis...i likeeeeee

    http://dd2909.blogspot.com

    BalasPadam
  10. WAHHH dh kuor dh entry ni ..

    * cm kenal je ayat2 di atas nun..

    akak bkn SOMBONG ler kak .. masalah nye , lg2 buat 1st time cm daku yg join event haritu .. nmpak akak dgn the geng , harus ler segan .. lepas ni daku terjah je akak .. hehehe

    ** ingt lg jmp akak kat majlis kawin Alyen & EE kat dewan ulu kelang .. kite snap gambo reramai ..

    BalasPadam
  11. ahahahaha...
    mane ade kata akak sombong!!!
    big no no no la!!!
    mase gatsby tu, saye baru je kenal akak.
    saya juga bru activekan diri berblogging sepenuhnya.
    dulu just main-main je..
    ahahahaha

    BalasPadam
  12. betoi2..
    kakina made ada sombong..
    manyak baik hati punya olang woo..
    senang bersembang ngan kakina..
    thumps up sekali...:-)

    BalasPadam
  13. kak ina mesti ramai kawan..
    sume suke masakan akak..
    kiki

    BalasPadam
  14. emm sy pun mcm perasan muke akak,tp tgk mcm ramai yg dah glemer2 tu,cam segan pulak..hope kalau ade event lg,leh le kenal2..

    BalasPadam
  15. yey..sy dah tgur kak ina air tu kan..kan..kan??

    BalasPadam
  16. haha
    kelakrla pantun tu kak ina
    nk jumpa kak ina la
    bila ek??
    hihi

    BalasPadam
  17. akak dah femes, maybe sebab tu orang segan nak tegur....hehe

    BalasPadam
  18. x pernah jumpa akak..but akak yg 1st time tegur sy di blog sy...

    :))

    BalasPadam
  19. choi.....sapa cakap kak Ina sombong nie..
    kak ina talak sombong malah amat pelamah tau......

    siap bawa bekal tuk kita rasa kek lapis dia...hehehehe.........

    kak ina.......cak!hehehe

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  20. salam bean..ashik ajak kamu ajer.kang orang lain geramlah pulak..


    salam Dd..amboi kamu puji habis ek..terima kasihlah bebanyak..rasa kedebumlah pulak..


    salama zura..tu ayat kamu kan..k lah nanti jumpa jangan segan ek..


    salam haslina..betul tu..akak kan peramah..

    salam redfingger..betul kan..akak talak sombong kan..

    salam hakimfaridzul ..lepas update selalu...join event nn..bolehlah
    kita bertegur sapa.

    salam cik keju..suker tgk gambar masakan yer..ala akak masak biasa-biasa ajer.

    salam ct fad berkata...kami semua tak glam lah..kami rapat sbb dah selalu jumpa.


    salam pb..tak glam..tapi fofolur..perasan kejap..


    salam hasni..ni insyallah kita jumpa ek..

    salam JMR..tq sudi tegur..klu idak akak tak kenal..dan tq sudi letak gambar akak kat blog kamu.

    salam sumijelly..yeszaaaa betul tu..

    salam

    BalasPadam
  21. salam mamashasa..kami semua orang biasa ajerlah..jangan takut nak bertegur sapa.

    BalasPadam
  22. aah.. auntie ina ni memang sporting, ceria dan peramah. siap salam peluk cium lagi masa saya tegur auntie aritu..hehehe

    BalasPadam
  23. salam red...wah..puji auntie lagi..tqqqq

    BalasPadam
  24. salam ina

    Ayat2 ina tu powerlah...lucu dan buat saya senyum2 sorang!

    BalasPadam
  25. akak peramah sgt tu yg sy jadi malu.hehe..

    BalasPadam
  26. akak ada bonzer, tu yg diorang takut tu, hehehe...

    BalasPadam
  27. semua yg beramah mesra ngan kak ina (especially yg bujang2) cuba mengorat anak2 kak ina....

    hak hak, lawak jer :P

    BalasPadam
  28. itulah saya segan sebab akak peramah sgt..he3 lagipun bru first time join event cmni. takpelah lepas ni kalau ada event lagi cmni cnfirm nak bergambar dgn kakina

    BalasPadam
  29. salam mamaju..oh yer ker??baguslah camtu..

    salam anak perak...alahai sabar ajerlah..

    salam noorma..iyerlah tu..

    salam matjoe..nak mengurat yang besar ker yang kecik?

    salam zuriey..nanti jumpa tegur yer.

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers