OOO

Jumaat, Mei 21, 2010

Belum Raya Dah Raya Dulu

 14hb. Mei lepas company tempat anak akak praktikal di jemput menghadiri Majlis Raikan Ramadan & Syawal Bersama Rangkaian Televisyen Media Prima Berhad di Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur.

Punyalah nak rak cari baju melayu hitam...nasib baik lah ada..pastu sibuk pulak mencari songkok dan sampin..
Dari pagi dah bertolak ke situ..bestlah jugak dapat jumpa artis ..penyanyi lama Azlina dan kakak dia..
Si David Teoh...ishhh glam jugak ek dia ni
Budak Melodi...tak tahulah sape nama mereka ni..yang akak kenal Nas Ahmad dan Michelle
Black datang dengan girl friend dia...lepas nyanyi dia cabut sebab takut kena terjah dgn Melodi..apa raaa..
pastu penyanyi Cina ni..Firdaus kata mereka fofolur di 8TV
Dari pagi sampai ke petang..nasib baik di sediakan makan dan minum..okeylah tu kan
Bukan aweks dia..tapi teman sekerja..
Bersama Iqram Dinzly
Bersama member office dan  orang kuat tv3 
yang dah jadi duda...sapelah yang dapat Dato' Farid ni..
artiskah..kalau artis ..sape ek..cuberlah teka..
Dan bersama Awal Ashaari
Dapatlah goodies bag  berisi serunding

14 ulasan:

  1. iqram... yang belakang tue tak reti nak eja.. hehehe

    BalasPadam
  2. waaaa...bestnye...
    br teringt x abes ganti pose lg..
    adehhh...

    BalasPadam
  3. heheheh pose lum ganti , lum start pose thn ni .. dh ado cbration tuk raya ?
    tu sure tuk rakaman yek

    BalasPadam
  4. itulah kak..tadi sya nak nampak banner sudah menerima tempahan baju utk hari raya di kwn bangi...

    peh awal tu...

    BalasPadam
  5. salam kak ina,
    :) planning...takpe...kihkih. saya pun dah siap2 nak simpan duit raya. takut tak cukup nak bagi parent buat beraya nanti...hihihi

    BalasPadam
  6. wah, awal gile dh rasa..hehhe..ah rasa suasana tu yg best tu..br bsemangat nak pose pasni:-)

    BalasPadam
  7. best nya tak sabar nak raya..hahhahha..=)

    BalasPadam
  8. kak ina..membe sebelah dah beli kasut raya..siap 2 pasang lagik kat ampang park..

    BalasPadam
  9. waaah~ best nye, tapi kan kak..raya bulan baper. awalnyer diorang wat rakaman. haih~ kak, saya suka serunding. Nak serunding siket. hehehe :p *wat muke x malu. :p

    BalasPadam
  10. awal sungguh nak raya..x sabar nie..kakina, nak serunding tu..cm best je plak..:-)

    BalasPadam
  11. salam kak ina...best nya dpt jumpa ramai artis.

    BalasPadam
  12. wah seronoknya...dapat jumpa ramai artis...

    BalasPadam
  13. mak aii kak ina , aiskrim pun boleh buat , gempak lah . asal kak ina tak try buat catering je , lagi masyuk woo . hehehe .

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers